Şimdi Ara

Akıl verin mat 2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Okulum 12. sınıflara dershane gibi YGS + LYS dersleri veriyor yani sadece 12 müfredatı değil ve 7 gün. MAT 2 de okul ile bareber mi gideyim yoksa önden yardırıp gitmem mi lazım? Mat 1 de problemler dahil bitti problemlerden sonrası kaldı onu da okulla beraber gidebilirim. Önerileriniz neler?

• up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VissCatL

Selam arkadaşlar. Okulum 12. sınıflara dershane gibi YGS + LYS dersleri veriyor yani sadece 12 müfredatı değil ve 7 gün. MAT 2 de okul ile bareber mi gideyim yoksa önden yardırıp gitmem mi lazım? Mat 1 de problemler dahil bitti problemlerden sonrası kaldı onu da okulla beraber gidebilirim. Önerileriniz neler?

Kendin başka yavaştan ön bilgin olsun.Daha sonra pratik yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki önerdiğiniz bir konu sıralaması var mı ? ÖTF, limit ve türev alma kuralları bitti. Fonksiyonun %90 ı bitti.
  • quote:

peki önerdiğiniz bir konu sıralaması var mı ? ÖTF, limit ve türev alma kuralları bitti. Fonksiyonun %90 ı bitti.

Polinom eşitsizlikler parabol trigonometri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mat 2 rahat bir ders ciddiyim.

ama şöyle bir şey var.

Mesela fonksiyon , çarpanlara ayırma gibi temel konuları bilmeden girersen içine nerdeyse tüm konularda tökezlersin.
    Ayrıca trigonometriyi bitirmen limit türev integral gibi konularda işine yarayacaktır.
    Öncelikle temel konuları öğren ki zorluk çekmeyesin. Analitikte işine çok yarayacak sakın ihmal etme

ben simetriden 3.kitaba kadar geldim önceden hiç bir bilgim olmayan konuları gayet iyi yapıyorum fen lisesindeyim sınıftakiler bazen bana soru getiriyor(sınavın ne oldugunu yazın son 2 ayında anladım düşün yani o kadar alakasızdım ki kitap başta mantığı konu olarak almış diye mantıktan başlayıp çalısıyordum )
  • hocam şimdi çarpanlara ayırma fonksiyon falan iyiyimdir genel olarak ama TRİGONOMETRİ diyince orda bi duruyorum. O kadar ön yargılıyım ki .... dersine. Verebileceğin bir öneri var mıdır bi de simetri serisi + fem mat 2 yeterli midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam şimdi çarpanlara ayırma fonksiyon falan iyiyimdir genel olarak ama TRİGONOMETRİ diyince orda bi duruyorum. O kadar ön yargılıyım ki .... dersine. Verebileceğin bir öneri var mıdır bi de simetri serisi + fem mat 2 yeterli midir?

valla hocam ben simetriden bitirdim gibi (2-3 test ve sinüs cosinüs teoremi kaldı) bide bireyin föylerinden çalıştım zorlayan bir şey yok açıkçası(dönüşüm ters dönüşümleri arada unutabilirsin ama sıkıntı olmaz sınava yakın okursan aklında kalır) . Yani trigonometri uzun olduğu için korkuyor herkes bence ama cidden çok zevkli bir konudur niye uzun dersen

geometri kısmı var denklem kısmı var sinüs cosinüs dönüşümleri arc fonksiyonları toplam fark yarım açı dönüşüm ters dönüşüm formülleri var . Zorlanacağın kısım yoktur hocam bir tek dönüşüm ters dönüşüm formüllerini unutabilirsin ama onuda toplam fark ispatından öğrenirsen sıkıntı kalmaz bence

• tamamdır teşekkürler polinomdan başlim ben trigonometriyi ygs den sonraya bırakim ya da okulla beraber giderim. Milletin yükseklik korkusu falan olur bizim trigonometri..
  • quote:

tamamdır teşekkürler polinomdan başlim ben trigonometriyi ygs den sonraya bırakim ya da okulla beraber giderim. Milletin yükseklik korkusu falan olur bizim trigonometri..

hocam bırakmayın bence. karmaşık sayılarda var türevde var limitte var integralde var geometride var . Yani 2 - 3 günde bitirilebilecek konu abartmayın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.