Şimdi Ara

Akıl verin lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum uzun süredir fotoğraf çekiyorum bende Fujifilm Finepix S7000 var. Yetersiz gelmeye başladı. Bana bir akıl verin yükseltmek istiyorum biraz daha.

Şuan düşündüklerim

Fujifilm Finepix HS20
    Canon EOS500D

Bunlardan seçim yapmak gerekirse veya 2. el olarak max. 1250 tl olarak önerebileceğiniz makinalar nedir ??

Teşekkürler

• 1250 liraya ikinci el makine alcağına Canon EOS500D modelinin sıfırı 1490 gibi. bence almışken biraz daha bütçeyi zorla sıfır al.
  • @0130
    Burayı bir okuyun, konu bahsettiğiniz HS20'ye ait. Biraz gereksiz gürültü yaptık ama neticede makinanın ne olduğuna dair kesin gerçekleri göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

@0130
    Burayı bir okuyun, konu bahsettiğiniz HS20'ye ait. Biraz gereksiz gürültü yaptık ama neticede makinanın ne olduğuna dair kesin gerçekleri göreceksiniz.

abi orayı okudum ama çok arada kaldım bi yerde fujiciler bi yerde canon nikon sony ciler acayip oldum
  • ...cileri boşver, ben bişeyci değilim... Şey nayloncuyum ! Eskiden mahalleye gelir çığırırdı böyle "Nayloncu geldi haanıııııııım, leğenlerim var, sepetlerim var, terliklerim var haanııımmm"

ve şavşat2000 + twona77 arkadaşlar HS20 sahibi, kendileri makinanın çektiği fotoğraflardan memnun değiller. Yani Fujiciler bunlar da sizin deyiminizle :)
  • Canon500D yi hayyamda spot olarak biraz pazarlıkla sizin butcenızle uygun alabilirsiniz. Video cekimi cok onemli deilse butce sorunum var diyorsanız size Canon 500D öneriyorum. Fotograf kalıtesı olarak Canon550 ve Canon600 ile aynı cunku işlemcisi fln herseyi aynı iso degerleri flnda asırı onemli deil bence. Ama video işini katarsanız tabiki 500D baya geride kalıyor. Tercih sizin ?
  • tamamdır canon 500d alıyorum heralde :)

hayyam derken bu arada ?? İstanbulda mı bu yer :)
  • ARKADAŞLAR BEN 3 MAKİNA ARASINDA KALDIM NİKON D80-CANON 500D VE CANON 450D BANA AKIL VERİN LÜTFEN 2.EL ALACAĞIM.
  • Her şeyden önce dslr-like diye tabir edilen ultra-zoom kompakt cihazlarla dijital SLR sistemin farkını bir öğrenin. Karşılaştırmanızda segment farkı var baştan.

SLR sisteme girecekseniz başta vereceğiniz 1250TL sadece satın alma işlemi içindir, ileride alanınıza göre lens, gerektiğinde flaş vs vs alımını da planlamanız bütçe bakımından sizin lehinize olur çünkü SLR sistem tabiri caizse adamı donuyla bırakır Şaka bi yana SLR yatırım isteyen bir segmenttir. Diyorsanız ki ben eş-dost-aile-tatil çekicem sadece, beklentim çok yüksek değil, ayrıca bütçe ayıramam ve yüksek zoom aralığım olsun; o vakit -like makinelere bakacaksınız elbette

• quote:

Orijinalden alıntı: 0130

tamamdır canon 500d alıyorum heralde :)

Hayyam Pasajı.
    İzmirde veya Ankarada olacak hali yok ya
    Başka şehirde yaşıyorsan benim gibi Vatanın %20 indirimi ile almaya muhtaçsın gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Hayyam Pasajı.
    Başka şehirde yaşıyorsan benim gibi Vatanın %20 indirimi ile almaya muhtaçsın gibi

"Hayyam" deyince İstanbul olduğunu nerden bilecek ki adını duymamış biri?...

Hayyam'dan her türlü makine her ilden alınabiliyor bu arada, sadece güven meselesi. Çok alan arkadaş oldu bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Hayyam Pasajı.

"Hayyam" deyince İstanbul olduğunu nerden bilecek ki adını duymamış biri?...

Hayyam'dan her türlü makine her ilden alınabiliyor bu arada, sadece güven meselesi. Çok alan arkadaş oldu bu şekilde.

Ben İzmirde yaşıyorum fakat Bir arkadaş mesaj atdı bu isteğimi duyunca sakın alma kesin hot pixel vb gibi bir problem çıkar toprağımsın falan dedi
    1.750 TL Verebilirim en fazla.
    Canon 550D'mi Önerirsiniz D3100 Bu Makinede Çoğunlukla Uzun Pozlama ve Portre çekimleri kullanıcam. Canon 550D İle D3100 Arasında 600 TL Kadar bir fark var.(Vatancomputer) Kazık yemekte istemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Video modunu çok fazla kullanıcam Yılda 2-3 kere.

• Hot pixel vs tarzı fabrika çıkış kaynaklı sorunlar vatan'da da olur, teknosa'da da, Hayyam'da da; elektronik şans işi.

İkisi arasında 550D derim şahsen.
  • quote:

Hot pixel vs tarzı fabrika çıkış kaynaklı sorunlar vatan'da da olur, teknosa'da da, Hayyam'da da; elektronik şans işi.

İkisi arasında 550D derim şahsen.

Pentax K-R ? 18-55 Lens yeterlimidir
  • Başlangıç için iyidir, en azından ileride ne yönde yatırım yapacağını öğrenebilirsin SLR sistem çok para yer, bilinçli adım atın
  • quote:

Başlangıç için iyidir, en azından ileride ne yönde yatırım yapacağını öğrenebilirsin SLR sistem çok para yer, bilinçli adım atın

Ben Portre ve uzun Pozlama Ağırlıklı çekimler yapıcam.
    Pentax K-R Benim için iyimidir?
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/313177_287605507916400_217003604976591_1286386_1801738236_n.jpg
    Böyle fotoğraf çekebilmek mümkünmüdür?
    3.2 Megapiksellik 5800 Kamerasiyle bile iyi çekim yapabiliyorum diyebilirim. Elimden geldikçede uraşacağım.
    Kurs var çok yakınımda kursada gidicem.
    Vatancomputerdahttp://www.vatanbilgisayar.com/pentax-k-r-k-r-12.4mp-prime-ii-hdvideo-3.0-lcd-16000-iso100-25.600-li-ionaa-sr-18-55mm-bl/productdetails.aspx?I_ID=56485
    18-55 Lens ile 1.800 Satiyorlar %20 Indirim ile 1500 Oldu desek..
    Yeterlimidir benim için bu lens ? Portre ağırlıklı.

• O tarz fotoğrafı Nikon D70 de çeker Nikon D3 de, çok takılmayın marka modele.

18-55 başlangıç için iyidir dediğim gibi, ileride aradığınız aralığı öğrenirsiniz. Başlangıç için portre'ye de uygundur
  • BANADA AKIL VERMENİZİ RİCA EDECEĞİM BEN GENELDE SPOR MÜSABAKALARI,DOĞA VE AİLMEİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKECEĞİM NASIL BİR CİHAZ ÖNERİRSİNİZ D-80,EOS 500D SİZ OLSANIZ??
  • canozkara
    500d güncel bir model.spor için estantene lazım ayarları çözünce her tip fotoğraf çekersiniz akan yıldız fotosu , tül nehir, sabit su damlası vb. spor için 70-300 gibi lens gerekir portre için de sonradan 50mm 1.8 alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.