Şimdi Ara

Akıl verin bana

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar öncelikle söyleyeceklerim çok ama kısa keseceğim.eskiden varlıklı bir aileydik sonra dedem vefat babam işleri bozdu yapamıyorum dedi halbuki iş basitti ben bile yapardım.babam her şeyi satacağım dedi ve sattı dünya kadar parası oldu ben bile ne kadar olduğunu tam bilmiyorum o kadar çok.tam bu sırada annem aldatıldığını öğrendi ve boşandılar annemin mahkemede babamdan malların yarısını alma hakkı vardı ama laf söz olur diye hiçbir şey almadı sadece mahkemenin verdiği nafaka vardı.aradan birkaç ay geçti babam nafakayı geç vermeye daha sonra hiç vermemeye başladı annemde işe girdi zor zamanlar geçirdik.babam başta bana ve kardeşime karşı çok iyiydi bana sözde arabalar falan alacaktı sözleri böyleydi bende inandım çünkü elindeki para inanılmaz fazlaydı eski parayla onlarca trilyon ediyordu bildiğim kadarıyla.sonra ben üniversite kazandım gideceğim babamda diyor ki borçlar var falan ödemem lazım eski iş yerinden tamam öde dedik bu yüzdem kimseye para vermemiş(babamın kendi dışında mirası vermesi gereken annesi ve kardeşi var).ilerleyen zamanlarda ben babamdan dizüstü pc istedim okul için oda şimdi param yok 1 2 aya param gelecek o zaman alalım dedi olur dedim okul başladı ve pc olmayınca sıkıntı yaşadım ara tatilde memlekete geldiğimde babama tekrar dedim pc alalım diye oda git yurttaki pcleri kullan dedi ben sinirlendim birşey demedim.sonra öğrendim ki babam ne kardeşine ne annesine mirastan hiç pay vermemiş bütün parayı kendi yemiş ve yiyormuş böyle olunca babam önce kardeşi ile sonra annesi ile arası bozulmuş bu sırada ben ünide ilk senemi bitirdim memlekete geri döndüm annem yazın dedi ki ben evlenmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz ben ilk duyduğumda bozağım düğümlendi ama baktım ki kardeşim ve annem çok istiyor bende tamam dedim hem zaten bütün sene okuldayım onları doğru dürüst bile görmüyorum onlar istiyorsa benim için sıkıntı yok dedim ve evlendi taşındık yeni bir hayat kurduk.ama babam bize daha çok düşman oldu bana okulda az para yolladı(400 tl) bize bağırdı çağırdı neyse aradan 1 2 yıl geçti annem evlendiği adamla sorun yaşamaya başladı bende farkettim adam alkolik tıpkı babam gibi.bende bu arada okulu bıraktım döndüm şimdi çalışıyorum kendime bir gelecek çizmeye çalışıyorum ve geçinmeye çalışıyoruz.annem boşanacağım diyor babam bir ihtiyacımız olduğu zaman param yok diyor ve bizi geçiştiriyor.bu yaz babam bana sadece 150 tl para verdi harca diye.artık kafayı yeme noktasına geldim.ne yapacağımı bilmiyorum.şuan güvenebildiğim birtek annem ve kardeşim var babaannem ve halamda iyidir ama onlarda zamanında bize ev için(mahkemenin bize verdiği kendi evimiz taşınana kadar orada kaldık) orayı kiraya vermeyin dediler ama sonra babam onlara mirastan pay vermeyince bize şimdi babamın hatalı olduğunu o evin kiraya verilmesi gerektiğini söylüyorlar.daha sonra öğrendim ki babam babaannemi dövüyormuş.bize parası olduğu halde param yok diyip kendi harcıyormuş ve eve bir kuruş yardım etmiyormuş eve ekmek dahi almıyormuş her şeyi babaannem karşılıyormuş.şuanda babamın harcayacak parası kalmadı işe de girmiyor bütün gün yatıyormuş ben çalışıyorum mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum gelecek kaygım var.anne tarafı akrabaları sözde arkanızdayız diyorlar ama sözde baba tarafı allaha emanet biz şuan zor durumdayız annemin evlendiği adamlar zor geçiniyorum her açıdan maddi manevi.....

yazacak daha çok şey var ama gece gec oldu yatmam lazım yarın iş var içim içimi yiyor çünkü eğer babam akıllı biri olsaydı da işini bozmayıp devam etseydi ben şuan işinin başına geçebilirdim babam annemi aldatmasaydı hiç bu durumda olmazdık.ama beni en çok üzen babamın gerçek yüzünü görmem oldu bizi çocuklarını bir kenara atıp paralarını arkadaşlarına harcaması.daha anlatmaya utandığım şeyler(babamın silahla annemi kovalaması gibi).artık oturup ağlayacak hale geldim nolur birisi bişey desin akıl verin bana ne yapayım ben artık arabaları görünce keşke bana çarpsa da ölsem diyorum yüzüm gülmüyor.

• Menemen soğansız da olur soğanlı da olur.. Soğansızı kahvaltıda yenir, diğer öğünlerde soğanlı olursa daha iyi olur.
  • Kim okucak bu kadar yaziyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasadiklariniz cok zor seyler. Anneniz adina ve okulu biraktiginiz icin size cok uzuldum. Umarim işiniz kendinizi ve annenizi gecindirebilecek kadar iyidir. Eger iyi kotu kendi yagimizda kavruluyoruz diyebiliyorsaniz, gecmise bir sunger cekin. Unutun gecmisi. Babanizi da tamamen hayatinizdan cikarin. Brlli ki onca yaptigindan sonra simdi bes kurussuz kalinca sizin uzerinize ekşiyecek. Var boyle utanmaz tipler. Surekli gecmisi dusunmek artik size zarar verir. Onunuze bakin. Guzel gunler de goreceginize inanin. Ibadet edin. Inanin Allah ferahlik veriyor insanin kalbine ibadet edince. Allah yardimciniz olsun 🙏Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz sıkıntılarınızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzer bir durumu arkadaşım yaşadı.Babası annesini aldatıp bulgaristana kaçtı ne maddi destek veriyor ne manevi destek.Şimdi biraz toparladılar.Su yolunu bulur.Bende zor zamanlar geçirdim babamı genç yaşta kaybettim maddi olmasada manevi eksiklik çekiyorum sabrediyorum yapacak birşey yok.Siz içinizi dökün biz okur en azından manevi destek olmaya çalışırız.İçinizde tutmaktansa en azından yazıya dökmek bir nebze iyi gelir.Belki anneniz üvey babanızdan boşanırsa bir nebze rahat edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 19 Eylül 2018; 22:31:37 >
  • her şey iyi güzelde her gün kötüye gidiyor evde huzur yok çıkıp gidelim buralardan diyoruz para yok nasıl gideriz ben çalışsam sınavlar var geçemiyorum çalışmaktan kardeşim okuyor ev kirası faturalar derken elde avuçta bir şey kalmıyor.adam şimdi gelmiş diyor ben size bakıyorum demiş anneme herkesin sinirler bozuk kredi çekmiş evlenirlerken ödemiyor şimdi akrabalarına demiş ki çocuklara harcadım. ulan ne harcadın ha sağ olsun okula giderken para yolluyordu arada ama onun haricinde yok.her akşam rakı bira sigaraya giden paraları hesap eden yok. çalıştığım iş yeri desen uzun süreli yapılacak iş değil tamamen hamallık herkes işi birbirine yüklemenin peşinde eve geç geliyorum.oturacak vaktim yok.ne yapayım uyuşturucu mu satayım çalayım mı hırsızlık mı yapayım kafayı yedim artık olmuyor böyle.etrafımdaki insanlar desen alayı çakal bişeyler düşünmekten uyuyamıyorum rahat olamıyorum bu işin sonu inşallah hayır olur ama zor gibi....

• Allah kimseyi varlıktan yokluğa düşürmesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana akil verin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en sonunda işten ayrıldım şuan boştayım biraz rahatladım ama bu seferde uyuyamıyorum.şu aralar iş arıyorum bakalım ne çıkar karşımıza tavsiye edebileceğiniz bir iş var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.