Şimdi Ara

Akıl lazım. (Arkadaş Mevzusu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıl lazım bana hocam konu benim için gerçekten ciddidir, kız arkadaşımdan ayrıldım. Nedeni ise kep atma töreni günümüzde eğlenceye kendisini fazla kaptırması.
    Kısaca anlatayım mevzuyu
    Kendisi çok kıskanç biridir, uzun dar bir yolda el ele yürürken önüme bakarken karşıdan hemcinsi bize doğru gelse, hani olur ya kasıtsız 2-3 saniyeliğine gözün kayar.. kedi köpek kuş geçse bile neysem o gözün kayması bana 1 saatlik bir tribe,tavıra dahada sonralarında büyük bir hataymışcasına çeşitli lafların yüzüme vurulmasına mal olur.
    Şunuda söyleyeyim aşırı olmadıkça, onu fazla kısıtlamadıkça bende kıskanırım tabi bu bir doğru. Herneyse.. Kep töreninde kepleri fırlattık okulun bizim için hazırladıgı küçük platformdan indik ve bir fotoğraf telaşı herkeste. Fotoğrafları çektim,çekildik,çektirdik. Benimki ortalıkta yok. Kulağım çalan müziğe gitti mezdeke tarzı kıvrak dansöz parçası. Bütün yakın arkadaşlarımda benden birşey saklarmışcasına bakıyorlar önüme geçiyorlar ama farketmemek elde değil. Benim kız kısacık elbisesiyle çıkmış platforma 1 elemanla birlikte topuklu ayakkabılarını fırlatmış bir köşeye döktürüyor.. platformun aşağısında en az 10 kişi fotoğraf, video çekiyor, (Okul zaten dağın tepesinde ne çeşit insan ararsan var) ve birsürü elemanda ağzı açık bir şekilde izliyor. Kafam attı tabi direk, tam basıp gidiyordum biri haberi iletmiş buna platformdan indi yanıma geldi yalvardı yakardı özür diledi fakat dinlemedim bastım gittim. Daha sonrasındada dayanamadım ayrılık mesajını yapıştırdım.

Cevabını kendi kafamda birtürlü veremediğim soru şu. Böyle bir olayın telafisi, affı olabilir mi?
    Hiç düşünmüyorum barışma gibi mevzuları ama gel gör ki öyle bir zaman dilimine giriyorum ki içim içimi yiyor bazen..

Dipnot: Seneye şehir dışında bir üniversite istiyorum ve büyük ihtimalde olacak gibi. O kalmak istiyor. Zaten bugün olmasa yarın olur diyorum kendi kendime ama .. ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 15 Haziran 2012; 0:21:59 >

• Kardeşim bence abartmışsın biraz belli ki kız seni seviyor ha onun yaptığı doğru mu değil fakat arada herkes filmi koparır yani sanada mutlaka olmuştur bazı durumlarda tutamazsın kendini.. Kızın seni sevdiği açık ve net sana kesin mesaj falan atar sende biraz naz yap ama sonra affet fakat şartlarını söyle bir daha öyle birşey yapmayacağı adına ondan söz al.. Bu tür nedenlerden dolayı ayrılmaya değmez hele ki seviyorsan keşke benimde bu şekilde olsaydı.. Özet olarak tatlıya bağlanmayacak bi mesele değil gibi duruyor yine de karar senin haa birde üni için başka şehre falan gidecem demişsin sen kızla bi barış hele bi o gideceğin gün gelsin Allah büyük :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Kardeşim bence abartmışsın biraz belli ki kız seni seviyor ha onun yaptığı doğru mu değil fakat arada herkes filmi koparır yani sanada mutlaka olmuştur bazı durumlarda tutamazsın kendini.. Kızın seni sevdiği açık ve net sana kesin mesaj falan atar sende biraz naz yap ama sonra affet fakat şartlarını söyle bir daha öyle birşey yapmayacağı adına ondan söz al.. Bu tür nedenlerden dolayı ayrılmaya değmez hele ki seviyorsan keşke benimde bu şekilde olsaydı.. Özet olarak tatlıya bağlanmayacak bi mesele değil gibi duruyor yine de karar senin haa birde üni için başka şehre falan gidecem demişsin sen kızla bi barış hele bi o gideceğin gün gelsin Allah büyük :)

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim dostum. Sevdigini biliyorum benim sevdigimide biliyor. Fakat şöyle bir durum var bu olay haziranın 5'inde akşam-gece vakti yaşandı. O zamandan bu zamana konuşmadık. Sms veya dakika diye birşey yok zaten. Bugün sms yapmış en yakın arkadaşıma mesaj atmış benim onda kalan pijamalarımı, kıyafetlerimi en kısa zamanda arkadaşıma ulaştıracağını ve bana iletmesini söylemiş. Hee birde bu cuma tatile gideceğini. Bunun dışında bana ne başkası yoluyla ilettiği bir mevzu nede mesaj olmadı.

• He birde şöyle birşey var.

Tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 14 Haziran 2012; 5:55:34 >
  • Siz neden çıktınız? Bu yaşta evlenmeyi hedeflemiş olacağınızı sanmıyorum (ki böyle bi insanla böyle bi planın olacağını hiç sanmıyorum). O zaman niye ilişkiye devam ettiniz bunca şeye ramen?
    Tabi ki böyle bi şeyin affı olamaz. Bi daha görüşmezdim ben olsam da. Ama zaten ilişkiyi bitirmek için onlarca gerekli malzeret var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYhain

quote:

Kardeşim bence abartmışsın biraz belli ki kız seni seviyor ha onun yaptığı doğru mu değil fakat arada herkes filmi koparır yani sanada mutlaka olmuştur bazı durumlarda tutamazsın kendini.. Kızın seni sevdiği açık ve net sana kesin mesaj falan atar sende biraz naz yap ama sonra affet fakat şartlarını söyle bir daha öyle birşey yapmayacağı adına ondan söz al.. Bu tür nedenlerden dolayı ayrılmaya değmez hele ki seviyorsan keşke benimde bu şekilde olsaydı.. Özet olarak tatlıya bağlanmayacak bi mesele değil gibi duruyor yine de karar senin haa birde üni için başka şehre falan gidecem demişsin sen kızla bi barış hele bi o gideceğin gün gelsin Allah büyük :)

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim dostum. Sevdigini biliyorum benim sevdigimide biliyor. Fakat şöyle bir durum var bu olay haziranın 5'inde akşam-gece vakti yaşandı. O zamandan bu zamana konuşmadık. Sms veya dakika diye birşey yok zaten. Bugün sms yapmış en yakın arkadaşıma mesaj atmış benim onda kalan pijamalarımı, kıyafetlerimi en kısa zamanda arkadaşıma ulaştıracağını ve bana iletmesini söylemiş. Hee birde bu cuma tatile gideceğini. Bunun dışında bana ne başkası yoluyla ilettiği bir mevzu nede mesaj olmadı.

Öyle söylemişse ilişki bitmiş demektir. Hiç üstüne düşme derim su akar yolunu bulur zaten üniye gideceksin illa ki kafana göre birini bulursun .)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en sağlıklı kararı vermişsin arkana bile bakmadan kaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajım bulunsun özeti çıkarsa okurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Siz neden çıktınız? Bu yaşta evlenmeyi hedeflemiş olacağınızı sanmıyorum (ki böyle bi insanla böyle bi planın olacağını hiç sanmıyorum). O zaman niye ilişkiye devam ettiniz bunca şeye ramen?
    Tabi ki böyle bi şeyin affı olamaz. Bi daha görüşmezdim ben olsam da. Ama zaten ilişkiyi bitirmek için onlarca gerekli malzeret var.

19 Yaşındayım ve daha hayatın başındayım kız arkadaşım bayağı düşkündü evlilige ve saçma sapan yüzük merakları mevcuttu.
    Ben takmıyordum tabi başından beri bunları Sanada teşekkür ederim yorumun için dostum. Neden devam ettirdin cevabına gelince paylaşacak o kadar çok şeyimiz vardı ki mutluy-DUK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KYhain

quote:

Öyle söylemişse ilişki bitmiş demektir. Hiç üstüne düşme derim su akar yolunu bulur zaten üniye gideceksin illa ki kafana göre birini bulursun .)

Kendime o konuda güveniyorum zaten rahatladım desem yeridir. Yorumun için tekrar sağol hocam

• Sen doğru kararı vermişsin. Bırak kaç kardeşim :)
  • Medeniyetin bekçileri buraya uğramadan yorumumu yazayım...O platformda kız arkadaşımı bir erkekle karşılıklı oryantal yaparken görsem arkama bile bakmadan çekip giderdim.Yemişim öyle medeniyeti.En doğrusunu yapmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bystander1907 -- 14 Haziran 2012; 16:37:04 >
  • o kız sana pisikolojik iskence yapiyormus.. sen de o sahnede kıza ii bi gecirecektin.. kıskanclıgın bu kadarı olmaz.. biraz daha yasin genc daha neler gelecek onune :) takılma ilk cıktıgına.. hayat zindan olmasin..
  • Teşekkürler dostlar verdiğim kararla gurur duyuyorum diyebilirim şuan evet
    İçim öyle bir rahatladı ki. Tanıdıklarımda sizin gibi kaç kurtul gibisinden konuşuyordu ama kızlada muhabbeti olan tanıdıklarım o yüzden pek etki etmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 14 Haziran 2012; 18:08:14 >
  • İyi yapmışsın
  • Valla başka düşüncelerde cıkacaktır mutlaka ama bence erkeğe bu yakışır.
    Affı olabilir veya olamaz oraya karışamam ama yaptığın şey yapılacak en doğru davranış.
    Şehirdışı düşünüyormuşsun nasıl olsa,unutması kolay olur asla dönme kararından.Sonuçları ne olursa olsun
  • doğru olanı yapmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.