Şimdi Ara

Akıcı konusmak icin ne yapmaliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Özgüven çok önemli, konsantrasyon çok önemli. Bir aile üyenle rahat rahat konuşurken konfor ortamının dışında zorlanabilirsin. Hızlı konuşayım derken batırabilirsin.

Ama yazınızdan anladığım kadarıyla iyi konuşuyorsunuz zaten, daha da iyi seviyeye çıkmak istiyorsunuz dimi hocam.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa bulunduğum bir ortamda çok dikkatli düzgün konusuyorum ama samimiyet kurduktan sonra cok gevşek ve hızlı konuşuyorum istemsiz şekilde

Amacım sadece diksiyon değil daha çok hitabetimi geliştirmek istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Felsefe kitapları okumak faydalı olabilir. YT'de Diamond Tema var, videolarına dikkat ederseniz çok akıcı konuşuyor ve izleyene de güzel hitap ediyor. Çok fazla kitap okumuş birisi, tahminen 2000'den fazla kitap okumuştur ve bir çoğu teoloji,felsefe,siyaset ve bilim gibi alanlarda. Bir doktorun kendini bu şekilde geliştirmek istemesi çok güzel.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Diamond Tema tarzi anlaşılır, hızlı, düzgün konuşanlardan bahsediyordum ben de. Ben bu tarz konulara önem veriyorum ama nedense hiç onun gibi olabileceğimi düşünmüyorum çünkü biraz da beyin yapısıyla ilgili bence

• herkes kitap okumak demiş ama bence değil

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Hocam insanlar Karadenizli olmama ve Karadeniz'de doğup-büyümeme rağmen çok düzgün konuşmamdan bahsederler.

TYT'de sağlam yapıyorsanız emin olun pratik düşünme ve eyleme geçerme yetiniz sağlamdır. Kendinizi geliştirdikten sonra Diamond Tema'dan bile iyi olabilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam kendisi IQ seviyesinin 140 üstü filan olduğunu söylüyordu, çok iddialı geliyor bana ben şöyleyim böyleyim demesi insanın.

• Hocam akıcı konuşamıyorsanız yeterince insanlarla konuşmuyorsunuz demektir. Yeni ortamlara girin ve sürekli konuşmaya çalışın, ben de sizin gibiydim çok konuşarak bu sorunu çözdüm.

• en onemli sey ses tonu...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.