< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akıcı konusmak icin ne yapmaliyim

-
-
İngilizce olarak mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir hocam Türkçe olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kitap okuma ağa büyük ihtimal. Kelime haznesi vesaire onemli
Sesli okumanın faydası olduğu söyleniyor.
-
Hocam bir DH aslanı olarak 1.90 sarışın mavi göz düzgün diksiyonlu değil misiniz
-Masturbasyonu azalt(İnternette tahrik edici içeriklere bakma, nefsine hakim ol)
-Uyku düzenine dikkat et. En geç 23.30'da yatakta ol.(Benim eskiden uykusuzluk sorunum vardı. Kafein içeren çay ve kahveyi topyekun bırakarak bunu çözdüm.)
-Kardiyo tarzı spor yap.
-Kitap oku. Anlamını bilmediğin bir kelime çıkarsa telefonuna sözlük uygulaması indir. Anlamına bak, bu şekilde kelime dağarcığın gelişir. En azından ben öyle yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 28 Nisan 2023; 12:18:24 > -
Hocam diksiyonum normal yani herkes gibi denebilir ama hitabetimin çok iyi olmasını isterim. Türkçesi bozuk hocalar derste bile maalesef sınıfı etkisi altına alamıyor, günlük hayatta da iyi değil. Ama biyoloji hocamız öyle bir konuşuyor ki hayran kalıyor insan, çok imreniyorum
Diksiyon TV YouTube kanalına bak. Videosu vardır.
"https://youtube.com/playlist?list=PL5mvk7gAVgt_ymU8yr-OeyUV3HnwUzBto" bu playlistte de hocamız bu konudan bahsediyordu. Tam dakika, video hiç hatırlamıyorum.
"Iıı" lamak çok insanda var. Çözüm de zor değil diye biliyorum/düşünüyorum.
Ne söylediğinin farkında olmak, kendinin farkında olmak gerek.
Çok akıcı (hızlı diyelim) konuşmak ama boş konuşmak da problem. Öyle olmasından iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 28 Nisan 2023; 12:30:5 >
Hocam bol bol okuyun. Konuştuğunuz şey hakkında kendinizden emin olarak konuşmanız için bilginizin de yeterli olması önemli bence. Bunun haricinde konuştuğunuz şey hakkında tutkunuz da olsun sıkılarak konuşunca monotonlaşabiliyor
-
Sesli okuma tırt bence hocam düz kitap okuyun yeterli ben çok faydasını görüyorum
Sağ olun hocalarim peki kitap olarak ne tür kitaplar önerirsiniz. Dünya klasikleri falan mı yoksa herhangi bir tür olabilir mi ?
Bende çoğu konuşmamda geveliyorum hızlı hızlı konuşuyorum, pandemide şiddetlendi şimdi azaldı ama bakalım. Konuşulacak ortamlarda durdukça daha akıcı oluyor gibi hissediyorum
Her türlü kitap hocam
hizmet sektöründe kısa bir süre de olsa çalışmak ... sadece kitap okumakla olacak iş değil bu işler; okumak beyninizi geliştirir. esasında konuşturulmaya ve diyalog kurmaya ihtiyacınız var....
-
Noropsikoloji ile ilgili kitaplari okuyorum. Bilgi edinme amacli olduklari icin hitabete katki sagladigini dusunuyorum. Felsefe kitaplari da okunabilir.
hızlı düşünme ve kelime haznesi olabilir
-
Kitap okumak. Önceden çok daha güzel konuşuyordum
Hocam kitap okumanın direkt bir faydasını göremedim bu konu için.
Joker kart gibi bu kitap okumak
Ben üniversite kütüphanesini seviyorum. İlginç kitaplar oluyor.
Rastgele sıralarda gez, ilgini çeken kitabı al, incele.
Şu tarz videolarda önerilen kitaplara bakabilirsin.
And Cetinyoutube
Selam millet! Okuduğum tüm kitaplar arasından bana en fazla katkıda bulunmuş olanları sizin için derledim: https://andcetin.com/7-books-every-entrepreneur-should-read-8/ 1. The 48 Laws of Power / Robert Greene 2. Ego Is the Enemy / Ryan Holiday 3. How to Win Friends & Influence People / Dale Carnegie 4. Rich Dad Poor Dad / Robert Kiyosaki 5. The 7 Habits of Highly Effective People / Stephen Covey 6. The 1-Page Marketing Plan / Allan Dib 7. The Daily Stoic / Ryan Holiday Müstesna otomobiller sürmek ve sahipleriyle tanışmak için; Uygulamayı indirin: steerr.com YouTube: @steerrcomtr Instagram: steerrcomtr Olur da beni takip etmek isterseniz; Haftada bir yazıyorum: andcetin.com Instagram & Twitter: andmcetin DİKKAT!! Abone olmanız, videoyu beğenmeniz ve paylaşmanız ESP'yi kapatmam ile sonuçlanacaktır, ona göre.https://www.youtube.com/watch?v=xpzFfd25oTQ -
Bu iyi konusmaktan ziyade insan iliskilerini gelistiriyor. Karisdakinin niyetini daha rahat sezebiliyor gibime geliyor insan calistiktan sonra. Bir de oz guven noktasinda katkisi cok fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kitap okuma ağa büyük ihtimal. Kelime haznesi vesaire onemli
|
Hocam bol bol okuyun. Konuştuğunuz şey hakkında kendinizden emin olarak konuşmanız için bilginizin de yeterli olması önemli bence. Bunun haricinde konuştuğunuz şey hakkında tutkunuz da olsun sıkılarak konuşunca monotonlaşabiliyor |
Benzer içerikler
- koç çap
- yks derece bursları
- yeşil pasaport iptal nedenleri
- tyt ve ayt ye aynı yerde mi girilecek
- tıp kazanmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X