Şimdi Ara

AKG K451BLK Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık - MediaMarkt 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_akg-k451blk-mikrofonlu-kulaküstü-kulaklık-siyah-1077526.html

Bugun gordum internet sitesinde de bu fiyat. Benim ihtiyacim olmadigi icin almadim ama fiyat iyi gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu üründe gözüm var ama sanki hep bu fiyatlaraydı

edit: pardon başka ürünle karıştırdım fiyat çok iyiymiş muhtemelen alıcam bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLWeX -- 1 Mayıs 2016; 21:31:35 >
  • Daha önce bu giyata satıldı ama sıcak yine de

• Uzun süredir bu fiyata satılıyor zaten.
  • dr de 350 tl
  • Amazon da 60 dolar alınabilir bence iyi fiyat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alsak mi ya valla kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

http://www.amazon.com/AKG-451-High-Performance-Foldable-Headset/dp/B005LBQ7BY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1462134064&sr=8-1&keywords=k451

Ben 50 olan modele bakmışım haklisiniz ;) kulaklığın en güzel olayı 32 ohm olması bende sennheiser almıştım hd229 modeli 16 ohm memnunum ama 32 ohm kulaklıklar daha ses derinliği sağlar dusuncesindeyim. 25 dolardı hd229 in fiyatı

• daha önce k414p kullandım taçı kırılıncaya kadar 4 yıl idare etti şimdi de bunu aldım dayanamadım açıkcası, enstrmantel akustik müzik dinlerim ağırlıklı olarak tüm sesleri duyabiliyorsunuz tüm o vuruşları net bir şekilde veriyordu k414 umarım bu da öyledir
  • Arkadaşlar bu kulaklık film için ideal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Arkadaşlar bu kulaklık film için ideal midir?

Bu kulaklık müzik için. Amazondan g930 vb.kulaklıklara bakın film için çok daha iyi olur.
  • Ben uzun yıllar kullandım güzel kaliteli kulaklıktır fiyatı bu seviyelerde uzun süredir . Kilolu kafa yapası geniş olanlar almasın sıkar kullanamazlar.
  • Cém kullanıcısına yanıt
    kesinlikle doğru standart yapıda bir kafam olduğunu düşünürdüm hep kulaklık kafamı büyük hissettirdi ayrıca görsellerdeki kalın sarmal kablo kutu içinde gelmiyor ve kendiniz başka kabloları da bu jacka takamıyorsunuz illa akgnin slotu olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.