Şimdi Ara

AKG K451 vs AKG Q460

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında ses kalitesi açısından bir fark var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

amazon.co.uk'ta AKG K451'i 51,22£'e bulunca aldım. 12-18 Temmuz arası gelecek. Link

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın Aklıma takılan bir şey var nette bir iki kişi Akg q460 ın kablosunun çabuk bozulduğundan şikayetçi olmuş. Siz Akg k451 için öyle bir şey duydunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Happy_Writer

quote:

amazon.co.uk'ta AKG K451'i 51,22£'e bulunca aldım. 12-18 Temmuz arası gelecek. Link

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın Aklıma takılan bir şey var nette bir iki kişi Akg q460 ın kablosunun çabuk bozulduğundan şikayetçi olmuş. Siz Akg k451 için öyle bir şey duydunuz mu?

Kablo ince olduğu için dikkatli kullanılmazsa kopma yapabilir belki ama kablo çıkabildiği için yenisi ile değiştirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Happy_Writer

quote:

Kablo ince olduğu için dikkatli kullanılmazsa kopma yapabilir belki ama kablo çıkabildiği için yenisi ile değiştirilebilir.

Peki çok teşekkür ederim. Artık kararımı verdim sayılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser ie800
    2 yıl önce açıldı
    Audio Technica M50x
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arti gibi gözüküyor kablo olayi ama.. almayin diolardi AKG kaliteli dogal sese sahip bi kulaklık ses kalitesi mükemmel frekans aralıklarida sözü gecen kulaklıklarin ama nasil böyle bi kablo yaptilar insanın akli almiyor satiş projesimi nedir..ama bi modlama yada delilik yapillip kablo yapilabilirmi acaba mesela..sennheiser in kablolari..ünlüdür yıllarca yumuşacik kalanlar var..işi bilen biriyseniz yada bilen biri varsa kablo yaptirmak lazim :D ehüeüeüh.. bende düşündüm almayi cok ama 2-3 sefer bozulmus sonunda para iadesi aldim diyodu ark ın biri amazondan almasa para iadeside alamazmiş öyle yaziyodu ama iyi kulaklıklar..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.