Şimdi Ara

AKG K315 (45 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1-1 buçuk ay önce MediaMarkt'tan aldığım AKG K315 kulaklığımı satıyorum.

Alırken dikkatsizliğim, aceleciliğim yüzünden kulakiçi sanarak aldım. Eve gelip kutusundan çıkardığımda kulakiçi değil de normal olduğunu farkettim. Bu tip kulaklıklar kulağımda durmadığı için kutusunda yatıyor.

Ses kalitesi gayet güzel. (Eski kulaklığımın süngerlerini takarak 1-2 şarkı denedim.)

Garanti belgesi kutusunda durmakta, kutusunda 2 yıl garantisi olduğu yazıyor.

Fiyat olarak en ucuz KDV dahil 61 TL'ye buldum. Eh bende sıfır sattığım için 45 TL'den veriyorum.
    (Ancak fiyatı çok isterseniz konuşuruz)

Yani FİYAT:45 TL

Fotoğraflar:

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 2 Mayıs 2013; 19:11:45 >

• Duruyormu hâlâ kulaklık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1-1 buçuk ay önce MediaMarkt'tan aldığım AKG K315 kulaklığımı satıyorum.

Alırken dikkatsizliğim, aceleciliğim yüzünden kulakiçi sanarak aldım. Eve gelip kutusundan çıkardığımda kulakiçi değil de normal olduğunu farkettim. Bu tip kulaklıklar kulağımda durmadığı için kutusunda yatıyor.

Ses kalitesi gayet güzel. (Eski kulaklığımın süngerlerini takarak 1-2 şarkı denedim.)

Fiyat olarak en ucuz KDV dahil 61 TL'ye buldum. Eh bende sıfır sattığım için 45 TL'den veriyorum.

Fotoğraflar:

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

hocam pm attım

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozdemir5

quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Fotoğraflar:

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

AKG K315 (45 TL)

hocam pm attım

Cevapladim
    Hevalko, duruyor hocam

• Ürün icin emreozdemir5 arkadasimizla anlasilmistir, sali gunu bi sorun olmazsa alisveris yapilacaktir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.