Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi makine mühendisliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oncelikle bazi sorularim var bilgili arkadaslarimdan cevap bekliyorum.Ben makine muhendisligi okumak istiyorum akdeniz üniversitesinin egitimi nasildir bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Ha bir de bir yerde okumustum odtu,itü ,ytü, boğaziçi gibi yerlerden mezun olmadikca her yerin konumu aynidir is bulmada diyordu adam.Ne kadar dogru bilmiyorum bilgisi olan cevap atarsa mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ytü çok iyi bir üniversite değil ondan iyi tobb, hacettepe, özyeğin falan var . Bilkent, odtü, itü, boğaziçi, koç, sabancı dışında hangisine gidersen git aynıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım.Peki sence bu universiteler dışında mühendislik okunmali mi?Ne kadar onemlidir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeaR97

Anladım.Peki sence bu universiteler dışında mühendislik okunmali mi?Ne kadar onemlidir yani.

Mesajı alıntılarsan sevinirim bildirim gelmiyor sadece yorum yazınca, şans eseri gördüm.

Eski bir makina mühendisliği öğrencisiyim , bu sene bilkent elektroniğe yada bilgisayara geçiş yapacağım. Ailem bilkentin ücretini karşılayamasaydı tekrar sınava girer odtü veya bilkent için hazırlanırdım (aslında şuan hazırlanıyorum) yine kazanamazsaydım okumazdım. Bu kendi görüşüm katılan olur yada olmaz bilemem. Ama "benim böyle bir şansım yok" diyorsan bilgisayar mühendisliğini bir düşün derim. üniversitenin önemi diğerlerine oranla daha az. Makina mühendiğinde iyi bir okulda okumuyorsan tutunamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 24 Şubat 2016; 17:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

quote:

Anladım.Peki sence bu universiteler dışında mühendislik okunmali mi?Ne kadar onemlidir yani.

Mesajı alıntılarsan sevinirim bildirim gelmiyor sadece yorum yazınca, şans eseri gördüm.

Eski bir makina mühendisliği öğrencisiyim , bu sene bilkent elektroniğe yada bilgisayara geçiş yapacağım. Ailem bilkentin ücretini karşılayamasaydı tekrar sınava girer odtü veya bilkent için hazırlanırdım (aslında şuan hazırlanıyorum) yine kazanamazsaydım okumazdım. Bu kendi görüşüm katılan olur yada olmaz bilemem. Ama "benim böyle bir şansım yok" diyorsan bilgisayar mühendisliğini bir düşün derim. üniversitenin önemi diğerlerine oranla daha az. Makina mühendiğinde iyi bir okulda okumuyorsan tutunamazsın.

Anladim cok yardimci oldunuz tesekkur ederim. Eski universiteniz neydi yani makine muhendisligi okudugunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

quote:

Anladim cok yardimci oldunuz tesekkur ederim. Eski universiteniz neydi yani makine muhendisligi okudugunuz?

Odtü kıbrıs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.