Bildirim
akdeniz tıp mı uludağ tıp mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
elitsen akdeniz çomarsan uludağ -
Uludağ tıp daha köklü,Akdeniz'in bu kadar yüksek olması son yıllardaki nakil ameliyatlardan kaynaklıyor.Ben Antalyalıyım bana sorsan Akdeniz derim kendim için,ama Uludağ >>>Akdeniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evimden 600 km uzağa gitmeye değecek bir üniversite mi sence akdeniz tıp peki?
Uludağ tıp sistemini yeni değiştirdiği için yeni sistemi henüz oturmadı bu yıl oradaki birinci sınıf arkadaşlarım aşırı zorlandı kurullar tek derse ait gibiydi vize sisteminden yeni çıktığı için böyle olunca tüm anatomiyi iki ay gibi bi sürede bitirmeleri gerekti
Ve yıl sonu finalinde dönemden değil tüm yıldan sorumlulardı çoğu okulda böyle değil, 60 sınırı da vardı finalde.
Bence değil,nerde oturuyorsunuz bu arada
Sizce bu değişimin etkisi bu sene de geçen seneki gibi kuvvetli olur mu yoksa daha az hasarlı mı geçer?
Ya sıralamam çok arada geldi ne yapacağımı hiç bilmiyorum, bandırmada oturuyorum
Uludağ ın sistemi değiştirmesi iyi olmuş. Yeni sistem daha iyi. Ama alışması uzun sürer. Benim Uludağ da arkadaşım var gayet memnun
Arkadaşına aklımdakileri sorabilme imkanım var mı acaba? Mail yoluyla falan?
Okul konularını çok konuşmuyoruz. Burda da Uludağ'da okuyan çıkardır illaki. Eğer çıkmazsa o zaman sorabilirim
Senin yerinde olsam Uludağ yazardım ama tercih senin,etkilemek gibi olmasın
Çok teşekkür ederim...
Ben bu sene 1. sınıftım hocalar bizde sistem yeni değiştiği için biraz zorlanmıştı (( dolayısıyla bizi de zorladılar )) ama bu sene gelecek 1. sınıflar için sistemi bize göre daha rahat yaptılar en azından bizim kadar zorlanmazsiniz , bir de şu durum var bizde mevcut 440 kişi idi (( bunun nedeni geçen sene hazırlık sınıfının kalkması sonucu hazırlıktan gelen + ÖSYM ile gelen + yös ile gelen öğrenciler )) bundan dolayı bazı eğitimlerimiz baya kalabalık oldu bu durum çok etkiliyor mu dersen eğer hakkını savunmayı biliyorsan ve birazda fırsatçı isen ;) sıkıntı olmuyor
Sistem neydi de ne oldu bunu bir açar mısın merak ettim doğrusu -
entegre sisteme geçildi sanırsam değil mi? sınavların zorluğu nasıldı peki? ve geçme notu kaç? -
Akdenizin baya iyi olduğunu duymuştum -
Vize - final sistemi vardı bizden önce ; bizimle beraber komite sistemi geldi tabii hocaların buna alışma süreci biraz sıkıntı olduğundan dolayı sınavlarda zorlanmistik (( hocaların alışma sürecinden kasıtım mesela a isimli bir hoca normalde hep çıkmış soruyordu ama bu sistem değişikliği ile birlikte yeni soru hazırladı gibi )) ama şunu soyleyim biraz klişe olacak gerçekten çalışan her türlü geçer
ahaha çalışana her şey kolay klişesi ama tıpta geçerli değil galiba, çalışsan da zor :D görüklede hayat nasıl peki?
Benzer içerikler
- tıp kazanmak zor mu
- binom sabit terim bulma
- demir 3 hidroksit
- en iyi silgi
- tev bursu mülakat soruları
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X