Bildirim
AKDENIZ TIP MI 9 EYLÜL TIP MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
akdeniz daha şekil gibi. -
Valla hocam banada öyle geliyor ama her şey önemli sonuçta 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
puana göre 9 eylül . ama kalite konusunda akdeniz in daha iyi olduğunu düşünüyorum. -
up -
Up
hocam bence düzgün düşünürseniz kendiniz doğru kararı vericeksiniz, evet akdeniz son zamanlarda ismini duyurdu ama genel olarak 9 eylül tıp daha iyidir. -
9 Eylül'de aktif eğitim diye bişey varmış onu bileni bulamadım Kafanı karıştırıyor
Selam arkadaşlar bende bu sene 4900. Oldum 9 Eylül tıp ve gazi tıp arasındaydım acaba gazi tıp(İNG) gelir mi bi yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz gazi gelmiycek demişsinizde gazi ing geliyor size bende sizin gibi kararsız kaldım benim sıralamam 4900 9 Eylül ve gazi ing arasındayım
Abiler Allah aşkına Gazi, 9 Eylül veya Akdeniz'de okuyanınız varsa gelip şu aciz bizlere yol göstereeeee -
beyler şunu da anlayın artık. taban puan sıralamasına göre bir şey değişmiyor. tıp fakülteleri tercihinde bir nevi şehir tercihi ön plana çıkıyor gerisi çok da önemli değil. çok kasmayın ya boşta kalmazsınız merak etmeyin. -
Bu sene yüksek tıpların sıralamaları artacak kontenjanlar düştü hepsinin. Bide kayma olacak cerrahpaşaya giremeyen capaya ona giremeyen ankaraya ordan gaziye. Bunlarıda hesaba katmak lazım
www.tiptercihim.com şu siteyi incelemenizi tavsiye ederim
Up
Hocam siz 9 Eylül ve Akdeniz'de zorunlu hazırlık kalktığını nerden öğrendiniz
Hocam tıp kontenjanlarının düştüğünden emin misiniz
Köklü üniversitelerin ki düştü. Capa cerrahpaşa gazi falan. Ama diğer üniversitelerin ki artmış. Yani toplam kontenjanda bi değişiklik yok sadece yüksek puanlı tıpların sıralaması artar
Hımm teşekkürler hocam
7400 oldum akdeniz tıp gelme ıhtımalı yok dımı
Benzer içerikler
- yoğun faz ne demek
- yandal ne işe yarar
- limit kronometre paragraf cevap anahtarı
- eskişehir yeniyol dershanesi yorumları
- pharmaton cinselliğe faydası varmı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X