Bursa Akçalar da köpek çiftliği olduğunu ileri süren ve hayvanları 1 metre yerde leş gibi muhafaza eden Mustafa Aydın isimli şahıstan 2 ay önce sibirya kurdu almak için para yolladım. 1 hafta bugün yarın diye oyaladı ve daha sonra telefonlarıma çıkmamaya başladı. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Paramı alırmıyım almazmıyım bilmiyorum ancak bu adama kimse inanmasın. İnternete adını yazdıgınız zaman birsürü yazı çıkıyor hakkında. İnsanlarımızı kandırıp paralarını alıp köpek yollamayan böyle kişilere güvenmeyelim lütfen arkadaşlar. Dikkatli olun !!!
Ee leş gibi yerde bakıldığını bildiğiniz halde neden para gönderdiniz? Daha dün link paylaştım, 2 aylık sibirya kurdu, ücretsiz sahiplendirme diye.
barınaklar sokaklar ormanlar heryer cins yada değil bi sürü dost köpek ile kaynarken para ile leş gibi yerde barındığı bilinen köpekleri elma armut alır gibi para ile satan alan almaya çaışan sizler ücretsiz link paylaşılan etrafına bakmayan insanlar işte başınıza gelecek şey budur.. o köpekleri o halde ve ona benzeri halde tutan bu dostlar üzerinden para kazancı gözeten herkese lanet olsun oadamı da buunca o köpekler gibi pislik içinde sokakta zincire vuracaksın ki bi daha yapmasın..