Şimdi Ara

Akbank ve Finansbank a havale yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herhangi bir banka kartım yok yarın 2 arkadaşa havale yapmam lazım birinin hesabı akbank diğeri finansbank'da. 2 bankanın atmlerine ayrı ayrı gidip kartsız işlem ile mi göndericem? ayrıca ücret alınıyor mu ona göre yatırmam lazım adamlara eksik giderse ayıp olur Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• iki bankanın da atm sinde kartsız ilem menüsü ile şube kodu ve hesap numaası ile para yatırabilirsiniz 5 tl civarında para alıyorlar sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

iki bankanın da atm sinde kartsız ilem menüsü ile şube kodu ve hesap numaası ile para yatırabilirsiniz 5 tl civarında para alıyorlar sizden

Arkadaş bana hesap numarası ve IBAN no verdi. Şube kodu yok. İllaha şube kodu mu lazım?
  • iban varsa gerek yok
    ama iban numarasında hesap nodan önce ki 3 sayı şube kodudur
  • benimde kartım yok yaşım -18 abime para gönderceğimde kartsız işlemler menüsünden yapıyorum 3 tl alıyor sadece

not : işbankası .
  • Mesela iş bankasından diğer akbank ve finans banka havale yapsam olmaz mı? 2 bankanın da atmsine gidene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Mesela iş bankasından diğer akbank ve finans banka havale yapsam olmaz mı? 2 bankanın da atmsine gidene kadar.

diğer bankalara havale değil de eft yapabilirsiniz. o da belli ücret karşılığı olur ama olur. bir de mesai saatleri içinde deneyin garanti olsun. yoksa ertesi güne atma ihtimali yüksek.. gerçi bugün (pazar) olduğu için pazartesiye atabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Mesela iş bankasından diğer akbank ve finans banka havale yapsam olmaz mı? 2 bankanın da atmsine gidene kadar.

diğer bankalara havale değil de eft yapabilirsiniz. o da belli ücret karşılığı olur ama olur. bir de mesai saatleri içinde deneyin garanti olsun. yoksa ertesi güne atma ihtimali yüksek.. gerçi bugün (pazar) olduğu için pazartesiye atabilir

Oldu çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.