Arkadaşlar herhangi bir banka kartım yok yarın 2 arkadaşa havale yapmam lazım birinin hesabı akbank diğeri finansbank'da. 2 bankanın atmlerine ayrı ayrı gidip kartsız işlem ile mi göndericem? ayrıca ücret alınıyor mu ona göre yatırmam lazım adamlara eksik giderse ayıp olur Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
iki bankanın da atm sinde kartsız ilem menüsü ile şube kodu ve hesap numaası ile para yatırabilirsiniz 5 tl civarında para alıyorlar sizden
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
iki bankanın da atm sinde kartsız ilem menüsü ile şube kodu ve hesap numaası ile para yatırabilirsiniz 5 tl civarında para alıyorlar sizden
Arkadaş bana hesap numarası ve IBAN no verdi. Şube kodu yok. İllaha şube kodu mu lazım?
iban varsa gerek yok ama iban numarasında hesap nodan önce ki 3 sayı şube kodudur
benimde kartım yok yaşım -18 abime para gönderceğimde kartsız işlemler menüsünden yapıyorum 3 tl alıyor sadece
not : işbankası .
Mesela iş bankasından diğer akbank ve finans banka havale yapsam olmaz mı? 2 bankanın da atmsine gidene kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Braymm
Mesela iş bankasından diğer akbank ve finans banka havale yapsam olmaz mı? 2 bankanın da atmsine gidene kadar.
diğer bankalara havale değil de eft yapabilirsiniz. o da belli ücret karşılığı olur ama olur. bir de mesai saatleri içinde deneyin garanti olsun. yoksa ertesi güne atma ihtimali yüksek.. gerçi bugün (pazar) olduğu için pazartesiye atabilir
diğer bankalara havale değil de eft yapabilirsiniz. o da belli ücret karşılığı olur ama olur. bir de mesai saatleri içinde deneyin garanti olsun. yoksa ertesi güne atma ihtimali yüksek.. gerçi bugün (pazar) olduğu için pazartesiye atabilir
Oldu çok sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme