Arkadaşlar, Akbank Neo Card'ım var. Bu kartımı kullanarak, vadesiz hesabımdaki para ile internette alışveriş yapabilir miyim acaba? Her site kredi kartı istiyor ama.
Banka kartlarıyla kredi kartı gibi alışveriş yapamassınız. Ancak bazı bankaların banka kartına kredi kartı özelliği verdiğini duymuştum.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Banka kartlarıyla kredi kartı gibi alışveriş yapamassınız. Ancak bazı bankaların banka kartına kredi kartı özelliği verdiğini duymuştum.
Demek öyle. Teşekkür ederim yanıt için.
Taksit olayı yok eft yaparsın
Bildiğim kadarıyla Neo Ekkartın ödemelerde kredi kartı gibi kullanılabiliyor fakat internetten alışveriş yaparken işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Eveon
Bildiğim kadarıyla Neo Ekkartın ödemelerde kredi kartı gibi kullanılabiliyor fakat internetten alışveriş yaparken işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
Bende var neo kart sadece pos cihazlarından alışverişlerde kullanırsın puan kazanırsın onun haricinde taksit falan olmuyor kredi kartı gibi kullanamassın.
Benim exi26 kartım var maaş kartı. Kredi kartı gibi kullanılıyor tek farkı taksit olayı. Ama internette kullanılıyor diye biliyorum emin değilim
olmuyo ben denemiştim bide arkasında chip para kazandırır yazıyor sadece normal alışverişlerde geçiyor
kredi kartı olarak kullanamazsın sadece tek ödemelerde geçerli o kadar neo kartın kredi kart özelliği yok
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
kredi kartı olarak kullanamazsın sadece tek ödemelerde geçerli o kadar neo kartın kredi kart özelliği yok
Aaa öyle deme 33 lira için 2 kuruş chip para verdiler bana geçen haksızlık ediyosun ama
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
Aaa öyle deme 33 lira için 2 kuruş chip para verdiler bana geçen haksızlık ediyosun ama
Bozdur bozdur harca
Akbank Neo kartı ile internet üzerinden alışveriş yapabiliyoruz. Ben bugün denedim oldu. Bazı bankaların bankamatik kartlarına verdikleri güzel bir ayar olmuştur ve akbank bu bankalar içinde kendisini en iyi güncelleyen bankadır. Fakat taksit seçeneği yok sanırım ama internetten alışveriş olayı iyi.
Neo kart kullanımı ile ilgili iletiniz Bankamızca incelenmiştir.
Neo kartlar ile hem 3D secure işlemler hem de 3D secure dışında sanal alış veriş yapılabilmektedir.
Sanal işlemlerde Neo kartın yurtiçi alış veriş limiti kullanılmaktadır.
Hesapta yeterli bakiye olmaması durumda varsa hesaba bağlı Artı Para kullanılarak sanal işlem gerçekleştirilir.
Neo kartlar basıldığında Sanal İşlem kısıtı olmayacaktır. Talep etmeniz durumunda ?'Sanal İşlem Kısıt'' fonksiyonu kartınızı internet alışverişine kapatabilirsiniz.
Konuyla ilgili farklı görüş ve önerileriniz için bizimle tekrar irtibata geçebileceğinizi hatırlatır, Bankamız ürün ve hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Akbank T.A.Ş.
Sabancı Center 4.Levent, 34330 İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu : İstanbul
Bu Demek Oluyor ki Her Türlü Çekebilir Yatırabilirsiniz İyi Günler Biraz Geç oldu ama [DHgram=]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme