Şimdi Ara

AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
17
Favori
7.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

koşullarda qr ödemenin akbank mobilden yapılması gerektiği yazıyor. zaten minimum harcama şartı da yok. bu yüzden juzdan ı sayar mı saymaz mı diye riske girmenin gereği yok.

• Bende menuyu bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Müşteri hizmetleri ile görüştüm, 4 kasıma kadar hesaba yapılan EFT yada havalenin, 31 kasıma kadar hesapta durması gerekiyor diyor.Koşullarda yazmıyor, 31 Kasım'da hesapta bakiye olması gerekiyor yazıyor dediysem de, kabul etmedi.

Kasımın 30 çektiği hiç aklıma gelmedi, onu soramadım

• spdial S kullanıcısına yanıt

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ alt köşede Arama ve Asistan’a tıklayın ardından Kampanyalara tıklayın, çıkan sayfada üst kısımda Tüm Kampanyalar’a tıklayın; Tüm Kampamyalar kısmında Mobilden Akbank’la Olanlara Özel Fırsatlar’a tıklayacaksınız. Anlatırken yoruldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crushxd -- 22 Ekim 2024; 23:15:8 >
  • crushxd kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim seni yordum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinin bir şey bildiği yok hocam. Dediği doğru bile olsa şansa tutturmuş olur. 31 Kasım muhabbetini detaylı yazarlardı dediği gibi olsaydı.

• Qr kodu ile harcamayı hesaptan mı yoksa kredi kartı ilemi yapacağız

• 1~ Kendi hesabından akbanka 10 bin TL havale
    2 ~ Qr ödemesi
    3 - 30 Kasımda 10 bin TL hesabında bulundur

Juzdan canlı destek sordum inşallah dediği gibi olur. AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel

• JaxeRi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende bu şekilde ilerliyorum qr ödeme ve hesaba 10k attım 2 dk sonra çektim 29 Kasım da da tekrar 10k atacağım hesaba 1 Aralık da çekeceğim sonra hediye çekini bekleyeceğiz.

Hocam, Akbank hesaba EFT yada havale ile gelecek parayı gönderen kişinin bir önemi var mı aceba, şartlar da böyle bir şey yazmıyor.

Kampanya katılan ve Akbank hesabı olan "A" kişisi olsun. "B" kişisi "A" kişisine 10000 havale yada EFT yapsa oluyor mu?

Bir de koşullarda yazmıyor ama, bana müşteri hizmetleri 4 kasıma kadar yatacak olan paranın çekilmeden 31 kasıma (böyle bir tarih yok :)) )kadar hesapta durması gerektiğini söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum.

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    Canlı destekten fotoğraf attım öyle birşey demedi

• Az önce qr banka kartı ile ödemeyi yaptım ve hesapta da 10 bin var devamını takipteyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende qr kredi kartı ile yaptım 29 Kasım da para aticam bakalım

Katılım sınırı var. Bir kere para atıp çekin bence. 29 Kasımda tekrar atarsınız.

• Parayı attık da yarın çekip 29'unda tekrar atayım diyorum. Şartlarda 30 kasıma kadar para hesapta duracak diye bir şey yazmıyor. Çeksek sorun olmaz sanırım.

• Hepsiburada çek sayfası Akbank mobil de kaybolmuş

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Web sayfası duruyor. "31 Kasım" tarihini "30 Kasım" olarak düzeltmişler. İsteyen ekran görüntüsü alsın, lazım olabilir.

Klasik Akbank üzerine yatabilir. Programa katıldığıma dair ekran görüntüleri almıştım. Katılanlara "Degerli Akbankli, Hepsiburada Hediye Çeki Fırsatı Programi uyeliginiz basladi!..." diye başlayan sms gelmiş olması lazım.

Sonuçta bir masrafı yok. Ay sonunda 10k hesaba atıp aralık ayında kayıt açarım hediye çeki vermezlerse. Olmadı bankalar birliği hakem heyetine başvururum. 2 dakikamı almaz. Deliller sağlam. Yine de vermeyebilir tabii. Zaten Akbank'ta 1 liram yok. Aynen Akbank kullanmamaya devam.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ekran görüntülerini aldım 29 Kasım'da da hesaba para atacağım Aralık 1 de çekerim sonucu bekleyelim bakalım.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Evet sms geldi, silmedik duruyor. Bekliyoruz çeki :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.