Akbank Mid Show Kampanyası 6000 TL iade. (11. sayfa)

-
-
bana böyle yazarsa cimere yazarım kampanya sayfası var bi daha ekran görüntüsü alırım zaten böyle bi durumda
-
Bunu nereye gönderiyor hocam, bende kayıt oluşturmuştum cevap gelmiş fakat nereye geldiğini bulamıyorum. Bunun sorgusunu nereden yapıyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konuyu açarken ilk mesajda da yazmıştım.
Alıntı
metni:bu kampanya akbank mobil uygulamasında 30 hazirana kadar, juzdan uygulamasında 31 temmuza kadar geçerli diye görünüyor. ikisi de aynı kampanya ama anlamadım. aynı kampanyanın 2 uygulamada farklı bitiş tarihleri vardı. sonrasında kampanya juzdan dan kaldırıldı sadece akbank mobilden senin için bölümünden görüntüleniyordu. orda da tarih 31 temmuz yazıyordu ama temmuz ortalarında akbank mobil uygulamasından da kampanyayı kaldırdılar. karışıklık oldu işte farketmediler tarihi. faydalanmak isteyeni de mağdur ettiler. ben son ay yararlanmamıştım. yararlansak gelmicekmiş demek. umarım şikayetiniz dikkate alırlar.
-
-
Maile geldi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BDDK üzerinden şikayetimi oluşturdum. Zamanında ekran görüntüsü almıştım. Bende ise Akbank Mobil uygulamasında 31 Temmuz olarak gözüküyor idi.
Selamlar. Akbank Mobil uygulamasında yer alan "Oyun Tutkunlarına Özel Fırsatlar" kampanyası kapsamında Temmuz ayında yaptığım harcamamın %50 iadesini Ağustos ayında alamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda kampanyanın 30.06.2025 tarihinde bittiğini söylüyor fakat elimde ekran görüntüleri var. Bende ise 31.07.2025 tarihinnde bitecektir diyor. Mağduriyetimin giderilmesi için yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Aşağıda ekran görüntülerini linkler aracılığıyla iletiyorum. Maalesef bir dosya ekleme seçeneğiniz olmadığı için bu yolu seçiyorum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.
Görüntü-1: https://imgur.com/a/PkAX1Jp
Görüntü-2: https://imgur.com/a/5Bp200f
Görüntü-3: https://imgur.com/a/m478mvG
-
Banada olumsuz sms gelmis bddk dan yürürüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben dün açtım talebi verdiği yanıta göre bddk yaparız napalım tüketici hakem heyetine gerek yok herhalde bu konuda
-
Hocam tek bir foto seçilebiliyor, diğerlerini seçince seçili olanı kaldırıyor. Bir de başlık ve altbaslık ne seçtiniz? Ayrıca fotoğraflar uyumlu değil diye de kabul etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 21 Ağustos 2025; 11:18:3 >
Ben dosya olarak Temmuz ayındaki harcamamı içeren ekstremi koydum. Kampanya fotolarını da imgur ile link olarak verdim açıklamada. Alt başlık olarak unuttum valla ya, dur bakayım editlerim.
-
Teşekkürler hocam metni okumadım, o yüzden foto yüklemeye çalıştım. Link olarak ben de gönderdim. Umarım sonuç alırız.
Bddk ile birlikte kaydi tekrar akbanka actim
Oncelikle kisa sure once Akbank Internet'te yasadiginiz aksaklik nedeniyle ozur dileriz. .... numarali basvurunuza dair kontrolleri saglayabilmemiz icin hata aldiginiz ekran goruntulerini, musteri numaraniz ve hata aldiginiz islem bilgisiyle birlikte direktdestek@akbank.com adresine gondermenizi rica ederiz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B016
Böyle sms gelmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 21 Ağustos 2025; 14:9:9 >
ben dün görevliye sizin attınığınz siteyi anlattım böyle böyle diyor madem sizin dediğpiniz gibi ise ben niye temmuz alıp ağustos da sizi arayayım şubatta başlamış 6 ağustos da bitiyor diye kampanyayı anlattım talep açtım bugün sms geldi 25 ine kadar uygunsanız para yatacak yazmışlar bakalım ne olacak
-
Bana parayı yatırmışlar, dün kayıt açmıştım, oyun indirimi olarak değil akbank kart alışveriş indirimi olarak yatırmışlar
Şikayet kaydımız sonuçlandırmışlar sms geldi, maile geldi diyor ne gelen var ne giden. Bakiye de kontrol ettim göre. Yok, muhtemelen red. BDDK sonucunu bekleyeceğim duruma göre.
Şikayet kaydını nereye ilettiniz tam olarak
Müşteri hizmetleri hocam
Benimkini de başka bi isimle ve eksik yatırmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X