Ailem adina olan banka kartta suan 1300 kusur tl chip para var ama banka karti oldugu icin yapilan harcamayla odenmiyor. Kredi k. Acacaktim zaten chip para kadar bir yerden harcama yapmis gibi harcama yapip chip parayi actigim k.kartina aktarip yaptigim harcamayi direk odeyeme fikri vardi. Bu kampanya o karta da geldigi için yarin bakacagim ve chip para cok ciddi derecede artacak. Ondan gelen chip parayida bu sekilde k.karttan harcama yapip geleni aktarip odeyip vs. Bayagi karli olacak. Buarada her ay yani 3 ay boyunca 1 yeni yani farkli fatura ekleyin. Ayni faturayi sonraki aya da saymaz. Asil mesele bu ay eklenen fatura sonraki ay cikartilirsa verdigi chip parayi geri alirsa cok feci olur :D 200tl iyi bir oran. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (4. sayfa)
-
-
bence aynı faturayı 3 ay ödemek lazım.Yeni fatura şartı açıklamalarda görmedim.
-
Eft ve 1000tl lik harcama vs her ay yapilmasi gerektigi için bu da her ay yenilenirse usttekilerin mantigina geliyor o yüzden. Birde talimat verilmesine diyor odenmesine demiyor. Ben bi faturayi bugun odedim daha 8 gun vardi odemesine simdi bu numarayi yazsam talimat versem 7 gun sonra chip para gelse verdigim talimatin zamani gelincede odemesini onumuzdeki ay bile alamiyor. Alamayinca isler nasil isler bilmiyorum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturanın ödenmesi konusunda haklısınız,sanki ödeme şartı yok gibi.başlıkta mutlaka kampanyaya katılıp faturası ödenmeden chip puanları yatan veya yatmayan olur.Onların bilgilendirmesine göre hareket ederiz,eğer gerçekten ödenme şartı yoksa gider paraf değerlimiz öder % 20 iademi alırım..
-
Tam olarak ödülun hepsi son ay mı yatacak yada her ay ilk 7 sine mi tam anlayamadım buda detaylarında yazdıkları :)
Ödül kontrolleri ve ödüllendirme katılımcıların program katılımını takip eden 3 ay için hesaplanır ve ödül tanımlamaları yapılır. İlk katılımı takip eden 4. Ay itibarıyla program sonlanır.
Program kriterleri sağlandıktan sonraki ayın ilk 7 iş günü içerisinde chip-para ödülü katılımcının aktif Akbank Kart’ına yüklenecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence her ayın ilk 7 iş gününde yatacak ama bakalım
Katıldığım program şimdi sayfada görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bendede yok hocam
Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum sonucu paylaşırım
bende de gözükmüyor. Bi 2 gün bekleyeceğim sonra kayıt açarım.
Bendede gorunmuyor alışveriş yaptık başka bankadaki fatura talimatı iptal ettim kampanya kaldırılmış sonuç nedir soran bilen var mi
Hepimizde durum aynı herhalde , 7 iş gününde yatacak diyordu haftaya pazartesi süresi dolacak bakalım yatıracaklar mı
Şikayet kaydı oluşturdum daha dönüş yapan olmadı
Bende de kampanya kayboldu. Şartlara göre 1.500 TL yatması gerekiyor. Daha da 3.000 TL alacak olacaktı. Bakalım iptal mi oldu devam mı göreceğiz.
Bendede kampanya gözükmüyor canlı destek üzerinden kayıt açtım 2 gün sonra chip yatmassa şikayetvar kayıt acıcam hemen
Gelişme varmı
akbank son gün yatırıyor genelde, pazartesi 7. iş günü o zaman yatması lazım.
-
Bunlar yine kayıt açmadan vermezler..Belki son 5-6 kampanyanın sadece birini normal şekilde yatırmışlardır.Umarım bu sefer uğraştırmadan 1500ü verirler.
-
Ne kampanya gözüküyor nede yatan chip var kayıp malezya ucagı gibi kampanya yapıyorlar kayıt açtım gelişme olursa güncellerim.
1500 yatmış bana, ama kampanya gözükmüyor. 3 bini de verir mi acaba :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X