Şimdi Ara

Akbank Kart ile internet alışverişine 50 tl chip puan (Aralık) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
36
Favori
39.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı işyerinden ilk işleme veriyor.Muhtelen toslayı tanımladıgınız 1 tl cekip iade ediyor. aynı gün 2500 tlyi cekmissiniz.1 TL nin %2 de ikisini vermiş sistem.
    yok
  • aktasonline A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam

• ben bu kampanyayı kullanıyorum bayadır. Konu sahibinin bahsettiği kampanya bendede gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsmt -- 22 Ağustos 2020; 15:37:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsmt

https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/12043/axessle-mobille-500-tlye-varan-chip-para-kazan

ben bu kampanyayı kullanıyorum bayadır. Konu sahibinin bahsettiği kampanya bendede gözükmüyor.
    nerelerde kullanıyorsunuz genelde bunu hocam. farklı bir avantajı varsa pm'den söylerseniz sevinirim.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Farklı bı avantajı Yok.. fiziki poslardan yapılan alışverişlerde QR yada NFC ile öderseniz %5 chip veriyor.. Axess mobilde var bu kampanya.

Diğer kampanyalar ile de birleşiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 23 Ağustos 2020; 12:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Farklı bı avantajı Yok.. fiziki poslardan yapılan alışverişlerde QR yada NFC ile öderseniz %5 chip veriyor.. Axess mobilde var bu kampanya.

Diğer kampanyalar ile de birleşiyor
    temessız bildiğimiz kart uzaktan okutma değil dimi. axess mobille ödeme dimi.

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

temessız bildiğimiz kart uzaktan okutma değil dimi. axess mobille ödeme dimi.

Alıntıları Göster
    axess mobil ile ödeme cep telefonunu pos cihazına yaklaştırarak yapılan ödeme oluyor. temassız ödeme ise kartı pos cihazına yaklaştırarak yapılan ödemeler oluyor.

ekleme: mobil ödeme için telefonunda NFC özelliğinin olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 22 Ağustos 2020; 18:52:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

axess mobil ile ödeme cep telefonunu pos cihazına yaklaştırarak yapılan ödeme oluyor. temassız ödeme ise kartı pos cihazına yaklaştırarak yapılan ödemeler oluyor.

ekleme: mobil ödeme için telefonunda NFC özelliğinin olması gerekir.

Alıntıları Göster
    üstte arkadaş tüm temeassız ödemeler %5 veriyor yazmış da ona istinaden sordum. yani mobil tel ile ya da qr ile veriyor %5 i temmassız kartı posa y6aklaştırmaya vermiyor sanırım

Orijinalden alıntı: S20FE

tüm değil sadece axsess e,, free yada akbank kart geçerli değil temassız yüzde 5 kampanyasına
    tüm temassı dan kastım ödeme şekli olarak
    kampanyada sadeece nfc şeklinde diyor
    Temassız mobil ödeme sadece NFC destekli Android 5.0 ve üzeri cihazlarda geçerlidir.
    yani normal kartı posa yaklatırınca vermiyor %5 i

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

tüm temassı dan kastım ödeme şekli olarak
    kampanyada sadeece nfc şeklinde diyor
    Temassız mobil ödeme sadece NFC destekli Android 5.0 ve üzeri cihazlarda geçerlidir.
    yani normal kartı posa yaklatırınca vermiyor %5 i

Alıntıları Göster
    Evet. Kartı posa yaklaştırarak yapılan ödemeye % 5 yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu yukarıdaki zat her konunun altına benzer mesajları yazarak, kampanyaları baltalamak istemektedir.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.