Bildirim
Akbank Kart Giyimde 50 TL Chip para!(150 TL*5)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler
750/50 çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR - HZ. ÖMER -
750 harcicam 50 vercek :) kampanya gibi kampanya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trendyol giyim mi geçiyordu Akbank'ta?
Karacabeyy hocam haber için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 23 Temmuz 2020; 1:7:55 >_____________________________ RESPECT! -
Hocam rica ederim ne demek;)
Trendyol için Akbank market geçiyor diyorlardı fakat market kampanyalarına da saymadığı yazılıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mobil uygulamada bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam kırmızı olan Akbank uygulamasından kampanyalara bakın.
Çorum da harcar geçeriz.
750 TL giyimde harcamam ama alışverişe gittiğimde zaten minimum 350 harcarım.
Aynı gün içinde 1 işyeri şartı yoksa 2 defa çektiririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Olmuyor geçen alışverişi denedim diğer olarak geçiyor
Dün gece yaptım oldu hocam. Puan yüklendi.
Bildiğin bilgi gizli bilgi değildir.bilen zaten sizin gibi biliyor. Bilmeyende küçük bir araştırmayı bir zahmet yapıp öğrensin.ben merak uyandırmak için yazmadım. Sadece bu yöntemi uygulayacağımı bilgilendirmek için yazdım.
Merakımda bu giyim firmasının fiyatları üzerinden hesapladım
millet mi hesaplamıyı bilmiyor , kafası mı çalışmıyor anlamıyorum.
Bu giyim firmasından 5 kere 150TL üstü altın alsan ve ve garantide bozdursan şuan itibari ile 37.90 TL zararla işlem yapıyorsun.
50-37.90 =12,1 TL kar kalıyor.
Buna da 5 gün boyunca debelenme ve aldığın puanı harcamak için çırpınma dahil değil. Puanı nakite çevirmenin minimum maliyeti %4 , 50 TL için 2TL yapar.
12,1-2= 10.1 TL net kar, allah bereket versin. Debelendik ama değer hani.
Ağa bu milletin gerçekten kafası çalışmıyor.
Çok ilginç kafalar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 23 Temmuz 2020; 11:47:6 >_____________________________ -
Bildigim bilgi gizli değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: universty3
Bildiğin bilgi gizli bilgi değildir.bilen zaten sizin gibi biliyor. Bilmeyende küçük bir araştırmayı bir zahmet yapıp öğrensin.ben merak uyandırmak için yazmadım. Sadece bu yöntemi uygulayacağımı bilgilendirmek için yazdım.
Yani beynimde bir sızıntı var , hackerler bildiğimi ortaya mı çıkarıyor ?
Mesela Coca cola formülü gizli, firma bunu biliyor, o firma bunu biliyorsa bu artık gizli bilgi değil yani.
Ben bu mantığı tuttum.
Beyler herkes gizli bildiğini sandıklarını dökülsün masaya, artık bildiğiniz bilginin gizli bilgi olmadığını öğrendiniz.
Mesela sizin bildiğiniz gizli bilgiyi bende biliyorum şuanda
Sanırım beynim yandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 23 Temmuz 2020; 11:57:29 >_____________________________
-
Arkadaşlar yapılan harcamanın giyim sektörü olup olmadığı nereden bakılıyor bilgi verebilir misiniz?
Alışveriş yapmadan bilemezsin.Anca alışveriş yapıp sonra bankanı ararsan yapılan işlemle alakalı sana bilgi verebilir. Harcama yapacağın yer biraz salaş kişisel firma ise rica edip 0.01tl lik pos işlemi yapıp bankadanda kontrol ettikten sonra asıl işlemi yapabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: tiger1717
Arkadaşlar yapılan harcamanın giyim sektörü olup olmadığı nereden bakılıyor bilgi verebilir misiniz?
Bu kampanyaya istinaden ise, axess uygulamasını kullanabilirsin.
uygulama üzerinden önce kampanyaya katılmalısın sonra 150tl üstü giyim olduğunu varsaydığın alışveriş, sonra tekrar uygulamadan kampanya linkini tıkladığından harcama sayacı işlemiş ise giyim alışverişi yapmışsın demektir.
artiste bak, paycell konusunda 10 lira iadeyi yatırmadığı için thh bddk ya başvuru yapıp alalım diyen cengaver sen değil miydin? kalkmış milletin işine gücüne karışıyor. nick karakter uyumu sanırım. _____________________________ -
En Beğenilen Yanıtlar

Teşekkürler
750/50 çöp |
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X