Şimdi Ara

Akbank Davet Kampanyası Sadece Hesap Açmak Yeterli (1150 TL Hesabınıza İade)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Davet kodum ile Akbanklı olma sürecini başarıyla tamamlayan ve kredi kartını kullanmaya başlayanın hesabına 350 TL nakit havale yapacağım. 100010011330550

Davet Kodu İçin Mesaj Atabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanan müşteri, 4 – 23 Mart 2025 tarihleri arasında davet koduyla mobilden Akbanklı olduktan sonra Akbank Kart, Axess veya Wings kredi edindikten sonra hak ettiği 750 TL chip-para bu kartına yüklenecektir. Kampanyadan faydalanan müşteri, davet kodunu paylaştığı kişiyi bu hususta bilgilendirmekle yükümlüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 21 Mart 2025; 9:20:13 >

• kredi kartı kullanmadan harcama yapamıyor muyuz

• zeynbep Z kullanıcısına yanıt

evet

• Akbank mobilden müşteri olma adımında 100010011812023 davet koduyla müşteri olan ve axses kredi kartı alanlar her 3.000TL harcamaya 600TL chip para olmak üzere toplamda 6.000TL chip para kazanıyor. İlk yıl kart ücreti yok. Son tarih 30 Haziran 2025

ÖNEMLİ NOT: 100010011812023 davet kodunu kullanarak müşteri olan, axses kredi kartı alarak harcama yapan ve benimle dm'den iletişime geçen arkadaşlara 1500TL ödeme yapacağım.

💵 ÖDEME: 1500TL (Ben yapacağım, üyelik aşamasında davet kodu girişi ekran görüntüsü ve kredi kartı alarak harcama yaptıktan dönem içi islem ekran görüntüsü iletin)
    💵 Toplam REF Ödülü: 3.000TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AKBANK
    Mayıs Davet kodum: "100010011813456" 👍

•Davet kodumu kullanırsanız 3.000₺ chip para kazanıyorum.
    •Yarısını, yani 1.500₺'yi NAKİT olarak size iade (ibana havale) ediyorum.

Özelden yazmanız yeterlidir. Detaylı bilgi verilecektir.

yapmanız gerekenler & avantajlar;
    •Davet kampanyası kapsamında davet kodumu kullanarak, "mobilden" akbank'lı olmalısınız.

•Axess kredi kartı oluşturup, en az bir kez kartı kullanmalısınız.
    (Kredi kartı aidatı ilk yıl yok)
    (Bir sene dolmadan kartı iptal ettirirseniz aidat yansımıyor)

•ayrıca ilk kez kredi kartı çıkartanları özel, 6.000 TL ödül kampanyası bulunuyor. Kampanya şartları ve katılımı çok kolay.

•davet kodumu kullanırken ekran görüntüsü almaya ve Kredi kartınızla yapacağınız ilk işlem tarih ve saatini bana bildirmeniz yeterlidir.

•3.000₺ kazanabilmem için davet kodumu kullanarak, mobilden akbanklı olmanız ve bir adet Axess kredi kartı oluşturmanız ve kartı en az bir kere kullanmanız şart.

•son tarih 30 Haziran 2025.
    •toplam kazancınız 1.500₺+6.000₺=7.500₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.