Şimdi Ara

Akbank Cep Şubesine 1 tıklayan 2 kazanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cep şubesine 1 tıklayan 2 kazanıyor!
    Şubat ayında Cep şubesine girin hem playstation3
    hem de 5 TL chip para kazanma şansını yakalayın..
    m.akbank.com a tıklayın.

eski kampanya:
    SMS ile bilgilendirme geldi telefonuma: 31 OCAK A kadar CEP ŞUBESİNE GİREN ilk bin kişiye 5 TL.. ( 2 şubat daha yatmadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 2 Şubat 2012; 18:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

SMS ile bilgilendirme geldi telefonuma: 31 OCAK A kadar CEP ŞUBESİNE GİREN ilk bin kişiye 5 TL..

Şimdi giriş yaptım inşallah ilk 1000'e girmişimdir
    Teşekkürler...
  • ben 11:41'de girdim sanırım ilk 1000'e girmişimdir
  • girdik ama baalım
  • Android telefinla girmeye calisirken sadece cepten girebilirsiniz hatasi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şimdi girdim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Android telefinla girmeye calisirken sadece cepten girebilirsiniz hatasi veriyor.

büyük ihtimalle kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanıyordur. normal web sayfası gibi açtığı için sorun oluyor sanırım. wap.akbank.com yazarak deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Android telefinla girmeye calisirken sadece cepten girebilirsiniz hatasi veriyor.

ben de android kullanıyorum, orjinal tarayıcıyla girebiliyorum.
  • 5 tl chip parası yatan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

5 tl chip parası yatan varmı?

26 ocak- 31 ocak arası girenler diyordu.. 26 ocakta mesaj gelir gelmez girdim.. henüz yatmadı beklemedeyiz..

Bugünde Şubat ayında 5 tl diye mesaj geldi yeni.. yine anında girdim.. bakacağız..

daha önceleride oluyordu iki üç sefer geldi.. ancak şu yılbaşına kadar her 10. girene 10 lirada gelmedi.. kaçıncı girdiğimizi bilmiyorduk belki ama.. arka arkaya 20 kez çıkıp girmişimdir tutması için ayrıca kampanya boyunca 50 kez girmişimdir.. hiç mi 10.ya denk gelmedik..
  • kaç defa girdim ya gelen giden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

5 tl chip parası yatan varmı?

26 ocak- 31 ocak arası girenler diyordu.. 26 ocakta mesaj gelir gelmez girdim.. henüz yatmadı beklemedeyiz..

Bugünde Şubat ayında 5 tl diye mesaj geldi yeni.. yine anında girdim.. bakacağız..

daha önceleride oluyordu iki üç sefer geldi.. ancak şu yılbaşına kadar her 10. girene 10 lirada gelmedi.. kaçıncı girdiğimizi bilmiyorduk belki ama.. arka arkaya 20 kez çıkıp girmişimdir tutması için ayrıca kampanya boyunca 50 kez girmişimdir.. hiç mi 10.ya denk gelmedik..

Bana 10 tl geldi.
  • bu sefer 5tl kazanma şansı diyor yani ilk bin kişiye falan değilse ne 5tl için çekiliş mi yapacak yoksa akbank?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.