Akbank - 100 TL İstanbulkart yüklemesine 50TL Chippara hediye (5. sayfa)

-
-
Kayit actirip 50 puani tastamam yatan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu kampanya bana SMS ile geldi. kayıt oldum. hem bu kampanyaya hem de diğer 100 TL / 10 Chip para kampanyasına kayıtlı olarak 5-6 defa 100 TL yükledim. diğer kampanyadan her 100 TL yüklememe 10 TL chippara anında geldi. acaba diğer kampanyadan toplamda 50 TL chippara kazandım diye mi bu kampanyadan ödül gelmedi? bu şekilde iki kampanyaya da katılıpı iki defa ödül alan oldu mu?
_____________________________ -
İkisi ayrı kampanyalar ve ilgisi yokquote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76bu kampanya bana SMS ile geldi. kayıt oldum. hem bu kampanyaya hem de diğer 100 TL / 10 Chip para kampanyasına kayıtlı olarak 5-6 defa 100 TL yükledim. diğer kampanyadan her 100 TL yüklememe 10 TL chippara anında geldi. acaba diğer kampanyadan toplamda 50 TL chippara kazandım diye mi bu kampanyadan ödül gelmedi? bu şekilde iki kampanyaya da katılıpı iki defa ödül alan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bilgi için teşekkürler. o zaman bende kayıt açtırayım. bazı arkadaşlara 0,50 CHİPpara gelmiş. bana o da gelmedi.
Anneme de gelmedi kayıt açtırdık bana da 50 kuruş geldi kayıt sonucunu bekliyorum sizde beklemeden kayıt açtırın düzeleceği yok ziraquote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76bilgi için teşekkürler. o zaman bende kayıt açtırayım. bazı arkadaşlara 0,50 CHİPpara gelmiş. bana o da gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Şubat 2023; 10:52:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az önce kayıt açtım. bakalım geri dönüş olacak mı?
2 iş günü diyor ama geçen kaydım 1 haftada sonuçlanmıştıquote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76az önce kayıt açtım. bakalım geri dönüş olacak mı?
Aralık ayında atm kart ile ilk harcamaya 50 TL ye varan iade kampanyası vardı. takriben 4-5 hafta uğraştım. kayıt açtım, uygun işlem yok dendi. sonra 2-3 defa MH ile telefonda görüştüm. nihayetinde ödülü aldım. :)
Bende o kampanyadan kayıt açtırmıştım 1 hafta sürdü iadeyi almamquote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76Aralık ayında atm kart ile ilk harcamaya 50 TL ye varan iade kampanyası vardı. takriben 4-5 hafta uğraştım. kayıt açtım, uygun işlem yok dendi. sonra 2-3 defa MH ile telefonda görüştüm. nihayetinde ödülü aldım. :)
bendede aynı sorun var düzeltilmemiş ille kayıtmı açmak gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 25 Şubat 2023; 8:51:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
maalesef yoksa yatırmazlar böyle beceriksiz bir çalışma ekipleri var….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İnternet sitesindeki iletişim formuna aşağıdaki şikayet kaydını oluşturdum. Tarih ve saati SMS' tarihine göre değiştirebilirsiniz.
Ne kadar çok şikayet açılırsa o kadar hızlı işleme alınabilir.
20.01.2023 Tarihinde saat 19:44'de tarafınızdan aşağıdaki gibi SMS aldım.
"İstanbul kart bakiye yüklemene 50 TL chip para hediye! Akbank Mobil'den 100 TL ve üzeri istanbulkart bakiye yükleyerek 50 TL chip para kazanabilirsiniz. "
17.02.2023 Tarihinde chip para olarak 0,50 TL yüklenmiştir. Bu tutar hatalıdır. 50 TL olarak düzeltilmesini rica ederim. Düzeltilene kadar kesinlikle kartınızla alışveriş yapmayacağım.
yattı
Evet düzeltmişler. Bilgi için teşekkürler.
Bana yatmamış hala, gerçi biraz geç kayıt açmıştım ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kayıt açmış mıydınız
bende basvurmamıştım
ama düzeltmişler bugün 50kuruş yerine 50tl gelmiş.
sms gelmediyse puan gelmez
cumartesi açmıştım
Bana geldi anneme gelmedi kayıt açtırdık (daha doğrusu şikayet vara yazdık) yine annem için de kayıt açtırmak gerek oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X