Ürün kutusu ile beraber gönderilecektir. Silikonbağlantı aparatlarından 1 tanesi eksiktir. Ürün 1 ay kadar kullanılmıştır. Sıfır denilecek kadar temizdir.
Fiyat 25 TL. Kargo alıcıya ait. Kocaeli elden teslim.
Genel Özellikler 6.9dBA (min) ile ultra sessiz Sarı-siyah benzersiz renkler S-Flow kanatlar ile %30 daha fazla hava akımı 1900 RPM'de 83.63 CFM hava akışı Neme ve toza karşı dayanıklılık PWM ile otomatik devir kontrolü ile tam sessizlik Hidro dinamik yapı ile 50000 saate varan uzun fan ömrü Silikon sabitleyiciler ile vidasız montaj, minumum titreşim Teknik Özellikler Uygulama: Kasa Fanı Boyutlar: 120 x 120 x 25 mm Fan Hızı: 600-1900 RPM PWM otomatik kontrol Fan Hava Akışı: 83.63 CFM Fan Hava Basıncı: 2.98 mm H2O Fan Ömrü: 50000 saat Fan Yapısı: Hydro Dynamic bearing Gerilim: 12V @ 0.17A Gürültü Seviyesi: 6.9 -28.9 dBA Bağlantı: 4-pin Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Hocam bir şey dicem bunların uçlarını değiştirip USB kablo ile güç alıp çalıştırabilirmiyiz ??? Piyasada satılan fanlara güvenmiyorum çabuk bozuluyor nerydese ayda 1 kere fan almak zorunda kalıyorum :D eğer böyle bir şey olursa almayı düşünüyorum