Şimdi Ara

Akasa Freedom XONE X2 ve Raidmax RX-1000AE alındı..(inceleme geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki ürünü aldım. Kasa için muallakta kalmıştım. Dark orion mu alsam Akasa'yı mı diye. Dark orion ön usb çıkışının arka usb'den eksiltmesinden dolayı freedom x2 almaya karar verdim.
    Ürünlerim gelince ufak bir inceleme yaparım. Elimde Asus HD5870 V2 var. Eski kasam NZXT Alpha idi. Ona zor sığmasından dolayı Akasayı tercih ettim. Acaba sığar mı sığmaz mı diye hala tereddütlerim var.
    Psu için çok araştırmadım Xilince 750 watt gaming edition düşünüyordum.Açıkcası iyi mi oldu onu da kestiremedim. Ama bu psu da bana çok ucuza geldi.Toptancı fiyatından aldım.
    Psu ve kasa hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Yorumlarınız ve önerileriniz şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 6 Haziran 2014; 15:21:53 >

• Hayırlı olsun, kasa güzel, HD5870 rahat sığar. PSU hakkında fikrim yok ama marka pekte iç açıcı değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Hayırlı olsun, kasa güzel, HD5870 rahat sığar. PSU hakkında fikrim yok ama marka pekte iç açıcı değil.

Psunun 630 watt olanını kullanıyorum şimdi. Çok sağlam. 2 senedir bir sıkıntısını görmedim. Hemde modülerdi.
  • Orijinalden alıntı: berdush42
    Psu için çok araştırmadım Xilince 750 watt gaming edition düşünüyordum.Açıkcası iyi mi oldu onu da kestiremedim. Ama bu psu da bana çok ucuza geldi.Toptancı fiyatından aldım. Kasa da öyle 58 Tl ye almış oldum sadece kasayı.
    Psu ve kasa hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Yorumlarınız ve önerileriniz şimdiden teşekkürler.

Psu'un Raidmax Gold sertifikalı gayet iyi bir psu, güle güle kullan.
    http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page6337.htm
    http://hardocp.com/article/2011/02/23/raidmax_rx1000ae_1000w_power_supply_review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 6 Aralık 2011; 18:28:15 >

• Bende gold olmasına mukabil aldım. İncelemede iyi değerler vermiş %85 verimlilikte. İyi değer bence.
    İnceleme burada:http://www.hardocp.com/article/2011/02/23/raidmax_rx1000ae_1000w_power_supply_review/1
  • guzel kasa benden bundan alıcam hocam bol bol inceleme yaparsanız sevınırım
  • hayırlı olsun hocam ikiside çok güzel ürünler. RAIDMAX iyi değil diyen arkadaş sebeplerinide yazın. bence cm,hp den eksisi olmadığı kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

guzel kasa benden bundan alıcam hocam bol bol inceleme yaparsanız sevınırım

Detaylı kasa incelemesi bu hafta sonu geliyor arkadaşlar. Sabredin.
  • tmm takipteyiz hocam
  • quote:

Hayırlı olsun, kasa güzel, HD5870 rahat sığar. PSU hakkında fikrim yok ama marka pekte iç açıcı değil.

Andyson üretimi olduğu için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Hiç anlamam ama raidmax in kasalarından görmüştüm daha önce pek kaliteli değildi, o nedenle markaya soğuk baktım.
  • Hayırlı olsun hocam.

Corsair 600t yalan oldu demek :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Hiç anlamam ama raidmax in kasalarından görmüştüm daha önce pek kaliteli değildi, o nedenle markaya soğuk baktım.

Aslında forumda bazılarının andysona neden kıl olduğunu da anlamış değilim.Ama dediğiniz gibi raidmax eski kasaları çok allı pullu tam çingen işiAma yeni kasaları güzel bazıları yine çok allı pullu olsa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 7 Aralık 2011; 12:02:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

Hayırlı olsun hocam.

Corsair 600t yalan oldu demek :))

455 TL'nin bir kasaya çok olduğu kanaatine vardım.Ona vereceğim paraya 1000 watt gold psu aldım. Devir ekonomi devri.
  • Kasa gelince pleksi düşünüyorum arkadaşlar. Nasıl olmuş.Amatör çizim.

Kasanın yan tarafına 18 lik SilverStone FM181 takmayı düşünüyorum . Yalnız ona uygun fan filtresi yok. Çorap mı geçirsem napsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 7 Aralık 2011; 20:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Ben tül koymuştum, arkadaş linkte anlatmış ona bir gözat.http://forum.thgtr.com/kasa-guc-kaynagi-kasa-uyarlama-modifikasyon/kasa-toz-filtresi-veya-toza-karsi-koruma/

baktım olmazsa bende öyle yapacam. Ama ben tül değil kadın çorabı ile yapacam. Hemde parizyen

• Çorabın dokusu çok sık en küçük bir toz birikmesinde havayı engelleyebilir, 2 kat tül daha verimli olur kanısındayım, ben kasanın filtresi ile tülün deliklerini karşılaştırmıştım hemen hemen aynı büyüklüğe yakın idi.
  • Hemşerim hayırlı olsun. Kasaya pleksiyi düz yaptırma bence. Tasarımlı bir Pleksi olsun , içinede led döşersin sana ufak ama görsel bir kasa olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hemşerim hayırlı olsun. Kasaya pleksiyi düz yaptırma bence. Tasarımlı bir Pleksi olsun , içinede led döşersin sana ufak ama görsel bir kasa olur.

Yan kapak pleksiye ön fan girişinin olduğu bölümün şeklini vermeyi düşünüyorum. Yan kapağa paralel çizgiler.Çizgiler ince pleksi çıtalardan oluşacak.Düz pleksini üzerine yapıştırılacak sıra ile.Tabi yapıştırılmadan ince çıtalar siyaha boyanacak.Ne dersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.