Şimdi Ara

AKASA AK-FC-03 FAN KONTROL(5.25INCH)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜNDEN 2 ADET VARDIR İKİSİDE 1 AY ÖNCE VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞTIR.İKİSİNİNDE KUTU İÇERİĞİ TAMDIR...

ADET FİYATI : 50 YTL

Akasa Fan Control Pro LCD Ekranlı 4-Fan Kontrolcüsü [AK-FC-03]

Akasa Fan Control Pro: 5.25" Yuva için LCD Ekranlı 4-Fan Hız Kontrolcüsü
    Kasanızda başınızı ağrıtan fanlarınız için Akasa'dan 5-renk değişebilir ön kapaklı ve 7-renk LED ekranlı hız kontrolcüsü

"Akasa ürünle birlikte 4 ayrı ön kapak da veriyor. Ben gümüş renkli olanı kullandım. Ayrıca üzerine takmak için 2 de şeffaf plastik kaplaması var, birinin üzerinde yazılar açık renk diğerinde koyu renk yazılmış, hangi ön kapağı kullanacağınıza göre yazı rengini de seçebiliyorsunuz. Üst üste ikisini de takıp vidaladığımda ortaya çıkan görünüş farkı inanılmazdı ve kasama çok yakıştı.. Bu kesinlikle piyasadaki en iyi fan kontrolcü. Çalışması mükemmel, görüntüsü harika ve malzeme kalitesi müthiş. Fiyatı da bu kadar etkileyici bir ürün için çok yüksek sayılmaz. Bravo Akasa!" - hexus.net

"Akasa belli ki detaylara çok özen göstermiş. Ürünün içinden 2 sayfa kullanım kılavuzu, 4 adet 3-pin fan uzatma kablosu, 4 yassı uçlu ısı sensörü ve bir küçük torba dolusu aksesuar çıkıyor. Bu torba içinde vidaları söküp takmak için bir altıgen alyan, kablo düzenlemesi için kablo bağları, yuvaya montaj vidaları ve ısı sensörlerini yapıştırmak için yapışkan bantlar yer alıyor. Akasa bu fan kontrolcüsünü monte ederken hiçbir eksiğiniz kalmaması için herşeyi kutuya koymuş... Fan kontrolcüsünden gerçekten çok etkilendim. Teknik açıdan bakııldığında işini çok iyi yapıyor ve değişken renkli LCD ekran ve ön kapak özellikleri büyük bir artı. LAN partisine giderken kasanıza takıp herkese gururla gösterebileceğiniz bir ürün olmasının yanısıra değişebilir kapakları sayesinde kasanızı değiştirmek istediğinizde yeni kasanıza yakışmaması gibi bir korkunuz olmayacak. Akasa Fan Control Pro herkesin kasası için eğlenceli, faydalı ve çekici bir eklenti olacaktır." - systemcooling.com

Akasa'nın bu ürünü incelediğimiz modeller arasında en pahalısı olmasına rağmen Zalman MFC1 gibi modellerde bulunmayan ısı veya devir alarmı gibi özelliklere sahip. Ayrıca 5 alümiyum kapak, bunlara takılan 2 ayrı şeffaf üst kapak ve 7 ayrı ışık verebilen LED göstergesi sayesinde kasanızın rengi ne olursa olsun sizi mutlu edebilecek bir kombinasyon oluşturabilirsiniz. - computershopper.co.uk

Kasanız İçin Sessizlik ve Güvenlik
    Kasanız içindeki fanları kendi ısı sensörleri sayesinde takip edip aşırı ısınma durumunda alarm ile sizi uyaran Akasa Fan Control Pro, farklı performans ihtiyaçlarınız için manuel olarak soğutma seviyesini ayarlamanıza izin vermektedir. Ön panelde fan devrini ve ısıyı izleyebildiğiniz geniş LCD ekranın yanısıra her fan ve ısı sensörü için alt ve üst ısı/devir limitlerini tanımlayabileceğiniz düğmeler de bulunmaktadır.

5 Ayrı Renk Değişebilir Alümiyum Ön Kapak ve 7-Renk LED Ekran
    Kasanızın rengine uyumlu olacak şekilde Akasa Fan Control Pro'nun renklerini istediğiniz gibi değiştirebilmeniz için siyah, mavi, kırmızı, şampanya rengi ve gümüş rengi fırçalanmış alümiyum görünümlü ön kapaklar ile üzerindeki yazıların en net şekilde okunması için koyu/açık yazı seçenekleri olan 2 ayrı şeffaf üst kapak sayesinde hem bugünkü hem de ilerde alabileceğiniz yeni kasanızla en uyumlu şekilde kullanabileceksiniz. Seçtiğiniz ön panele göre rengini ayarlayabileceğiniz 7-renk LED gösterge sayesinde daha da şık bir ön paneliniz olacak.

Her Kanal Üzerinde 17 Watt Güç
    4 ayrı fan kontrolcüsü max. 17 Watt olacak şekilde fanların gerilimlerini 5V-12V aralığında değiştirebilir. 17 Watt'tan düşük güç çeken tüm gerilimi ayarlanabilir modding ekipmanları da bu uçlar üzerine takılabilir.

Eksiksiz Aksesuar
    Fan Control Pro ile her türlü kurulum ihtiyacını göz önüne alan Akasa sizlere kurulum esnasında ihtiyacınız olabilecek tüm aksesuarları da sunuyor. Vidalar ve bunların montajı için gerekli altıgen alyanların yanısıra kablo düzenlemesi için kablo bağları, ısı sensörlerini yapıştırmak için gerekli bantlar ve uzatma kabloları da pakete dahil.

Genel Özellikler
    4 adet fan için hız kontrolü
    Termal ısı izleme
    Çok fonksiyonlu LED ekranı
    7-renk değişebilir LED ışıklandırma
    Sesli alarm özelliği
    Fan ve devir sınırlarını hafıza kaydedebilme
    5-renk ayrı ön panel

Teknik Özellikler
    Uygulama Alanı: Standart 5.25" yuvaya takılır
    Boyutlar: 148.5 x 42.5 x 75.8mm
    Gerilim Değerleri: 5v ± 5%, 12v ± 5%
    Giriş Gerilimi: 5V için: 0.5W ; 12 için: Fan tipine bağlı
    Güç Değeri: Her kanalda 17Watt
    Panel Isıl Değerleri: 0° - 50°
    Sensör Hassasiyeti: 0° - 90°
    Ürün Kodu: AK-FC-03

Kutu İçeriği
    5 ayrı renk alüminyum ön kapak: siyah, mavi, kırmızı, şampanya rengi ve gümüş
    4 adet 3-pin uzatma kablosu
    4 adet termal sensör
    Termal yapışkan bant
    Altıgen alyan
    Montaj vidaları

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Nisan 2008; 21:45:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Cevapladım...

• hocam ilandaki yazıyı oturup sen mi yazdın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GentleGiant

hocam ilandaki yazıyı oturup sen mi yazdın?

Ctrl+ V sağolsun

• bende dedim adam kesin kararlı satmaya oturmuş yazmış
  • Güzel ürün ihtiyacı olanlar kaçırmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kullanıyorum hem göze hem kulağa hitap ediyor.Çok şık ve kullanışlı.Kasaya apayrı bir hava kattı
  • Görüyorum ki hala satılmamış.

Bende ZM MFC1 olmasa ben alırdım muhtemelen
  • hayırlı satışlar abi...
  • ZALMAN MFC KULLANMASAM TEREDDUTSUZ alırdım Hayırlı satışlar kardeşim
  • tarıktan mal alacaklara sonuna kadar kefililm en ufak sorunda sonuna kadar benden destek alabilirsiniz.

not:tarık bi ara görüşelim muhabbet ederiz hem
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

tarıktan mal alacaklara sonuna kadar kefililm en ufak sorunda sonuna kadar benden destek alabilirsiniz.

not:tarık bi ara görüşelim muhabbet ederiz hem

tamamdır serkan kardeşim saygılar...

• pm attım
  • Satıldı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.