Şimdi Ara

Akaryakıta bir zam daha 17 temmuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği “tavan fiyat”ı artırdı.

EPDK, 18-20 Temmuz tarihlerinde geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 3-4 kuruş artırarak 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,16 liradan 3,19 liraya, motorinde 2,53 liradan 2,56 liraya, kırsal motorinde de 2,40 liradan 2,44 liraya yükseltti.

Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,04, motorinde de 2,39, kırsal motorin için ise litrede 2,28 lira olarak belirlendi. Daha önce akaryakıt dağıtım tavan fiyatı kurşunsuz benzin için 3,01, motorin için 2,35, kırsal motorinde litrede 2,24 lira düzeyindeydi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12094951.asp?gid=229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 17 Temmuz 2009; 17:22:34 >

• alıştık artık. bu işle baş etmenin tek yolu herkes tasarruf yapacak eskiden ayda 50tl yakıt alıyorsa şimdi 25tl al. mecbur kalmadığın sürece almayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superxp -- 17 Temmuz 2009; 17:32:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: superxp

alıştık artık. bu işle baş etmenin tek yolu herkes tasarruf yapacak eskiden ayda 50tl yakıt alıyorsa şimdi 25tl al. mecbur kalmadığın sürece almayacaksın.

öyle olmuyor malesef eskiden 150 aliyormusum simdi 180 almaya baslamisim
  • öyle diyosunuzda zaten büyük bir kesim mecbur kalmadıkça arabaya binmiyorki
  • Hamdolsun
  • Yine mi zam!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özer...

öyle diyosunuzda zaten büyük bir kesim mecbur kalmadıkça arabaya binmiyorki

sen öyle zannet.sokakta gördüğün arabaların %90ı keyfi olarak trafikte..memlekette kriz var fakir çok diyenin alnını karışlarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir şey derdim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: superxp

alıştık artık. bu işle baş etmenin tek yolu herkes tasarruf yapacak eskiden ayda 50tl yakıt alıyorsa şimdi 25tl al. mecbur kalmadığın sürece almayacaksın.

gerçekten bu mu bu işle baş etmenin yolu? litresini 10 lira yaparlarsa yakıtı ayda 1 liralık mı alacaksın? nereye kadar? daha baştan kazanmışlar zaten, baksana..

daha duruuuun, bunlar iyi günlerimiz. petrol düşük şimdi. 100-140 dolarlara çıkınca ne yapacağız?? dolar artarsa ne yapacağız? bisiklete binmeye başlarız artık değil mi? tasarruf için hani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 17 Temmuz 2009; 17:51:35 >
  • her aksam cevre yolunu gözlemliyorum insanlar çesmeden işlerine gidip geliyorlar hergün git gel 170 km papucumun krizi pabucumun zammi peah bize viz gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

her aksam cevre yolunu gözlemliyorum insanlar çesmeden işlerine gidip geliyorlar hergün git gel 170 km papucumun krizi pabucumun zammi peah bize viz gelir

4 litre V8 Jaguar'la her gün gelip gideni bilirim, 2 sene önce git gel 100 lira diyordu, sonra çok geldi heralde 530d'si var şimdi
  • Üst konudan devam edelim lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.