Şimdi Ara

Akaryakıt fiyatını düşürdüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende kendi çapımda %2 puan kazanarak kendi indirimimi yapıyorum. opete gidip migroskartı geçiriyorum ordan %1 kredi kartından da %1 puan. çok şükür iyi ama indirimli bi yer görürse balıklama dalabilirim. 130 lira yerine 110 lira vereceksem.

Orjinalden alıntı: alp_85

hocam tabir biraz ağır olacak ama burdakilerin(istanbul) bokunu balta kesmez... litre 2.72 iken çok göördüm petrol ofisinde 2.80 küsürlerden satıyordu.. aralarında anlaşmışlar biri kazanamasın sus payı muhakkak veriyorlardır fiyatı düşürmesin diye...

Kesinlikle haklısınız ama bizler de acayip bilinçsiziz. Parası çok diye benzin fiyatları hiç umrunda olmayan insanlar olduğu sürece (ki istanbulda çook) hiçbir halt olmaz. Bir kere ben fiyat yazmayan istasyonun yanından bile geçmem ikincisi 50 mt. ilerde (hatta yan yana bile diyebiliriz tabelası görünüyor hemen) 2-3 kuruş ucuza satan yer olduğu halde pahalı satmaya devam eden istasyonlar var bunlar satış yapmaya devam ettiği sürece bir halt olmaz. Böyle saçmalık mı olur ya alın örnek e-5 merterde yaklaşık 1 km arayla 2 shell var ikisinin ortasında bp var (yanlış hatırlamıyorsam) bp her zaman LPG'yi o iki shell'in sattığından 2 kr fazla fiyata satıyor. İnsanımız insan olsa o istasyonun günde 1 lt bile LPG satamaması lazım. Gidip o bp'den alan adamın aklından şüphe ederim ben.

• Petrol 36 $a düştü ama banabunno dan ses yok hala. Bekliyoruz indirimi.

TÜRKİYE'DE PAZAR PAYI EN YÜKSEK OLAN VE FİYATI BELİRLEYEN FİRMALAR.

1.PETROL OFİSİ
    2.OPET
    3.SHELL
    4.BP
    5.TOTAL

SIRALAMA TAHMİNİ YAPILMIŞTIR. GERÇEK PAZAR PAYLARINDAN FARKLI OLABİLİR AMA EN YÜKSEK PAZAR PAYINA SAHİP VE PİYASADAKİ FİYATLARI BELİRLEYEN FİRMALAR BUNLAR.

BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN AKARYAKIT ALIMLARIMIZI BU FİRMALARDAN DEĞİL DİĞER FİRMALARDAN YAPMAK.

BÖYLE EN AZINDAN ELİMİZDEN GELENİ YAPMIŞ OLURUZ.

AYRICA ŞUANKİ FİYATLARIN TEK SEBEBİ FİRMALAR DEĞİL ZAMANINDA KRİZ NEDENİ İLE KONAN ÖTV DE YÜKSEK FİYATTTA ÖNEMLİ BİR SEBEPTİR.

BİZ BU BÜYÜK FİRMALARDAN AKARYAKIT ALMAZSAK ONLARDA GEREKLİ YERLERE BAŞVURUR ÖTV İNDİRİMİDE SAĞLAYABİLİR.

EĞER UYGULAMA KARARI ALIRSAK BEN BURDA TÜRKİYE PETROLLERİNİN AÇILAN İSTASYONUNDAN AKARYAKIT ALMAYA BAŞLIYACAĞIM. EN AZINDAN PARAM YİNE DEVLETE GİDER.

• İndirim yapmama bahanesi hazır. Dolar yükseldi!

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Petrol 36 $a düştü ama banabunno dan ses yok hala. Bekliyoruz indirimi.

Yani Migros Kart yerine geçiyor mu?

Migros ta Opet Kart la alışveriş yapınca puan kazanılıyor mu?
    www.youtube.com/c/jdmspiritturkey
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.