Şimdi Ara

[AKARA]Orc Human clanlara isi basılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orc human clanlara isi key basılır fiyat diğer basanlara göre daha ucuzdur
    pm Giako bulamazsanız farketmez clanından birine pm atmanız yeter yada
    buradn pm bırakırsınız
    iyi forumlar

• konu günceldir normalde keyi 1gb ye basıyorlar ben 70m civarı bir fiyata basmaktayım ilgilenenlere duyurulur
  • Sizin oralarda kral basmıyormu C-east'da krala bir pm atıyorsun Pelerin anahtarı,Isiloon key,Royal vs. hepsini basıyor
  • Bizim kral ardream charı.(Human)

Isi key 3 gb zaten hocam naptın? Keyi alıp kendine bastıktan sonra ticarete dökmekte daha fazla kar var.
  • en fazla vercekleri para 20-30m söyliyim 50 liraya clan satıolar zaten
  • arkadaslar zaten bazıları yanlıs anlams sanırım key 3-4 gb ben 70m e basıyorm satmıyorum
    not:hayır krallar key falan basmıyor ücretsiz burası akara
    ben bu işten sadece pk daki sc paramı çıkarıyorum zaten geliride cok değil ayriyetten istek üzerine g1 clan yapıp isi basıpta satıyoruz ismini siz seçiyorsunuz falan filan size özel a5 clan yapıruz yani ama su önümüzdeki 3-4 gün bu hizmet yok cünkü np li çarlar suan bana lazım kendi çarımla yani g2-g3 clanınız varsa onada çar sokup g1 yapıp key basablrm extra ücret almam direk np çarı için öyle durumlarda neyse lafı cok uzattım umarım anlaşılmıştır
  • konu güncel iyi geceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maradonda clan
    15 yıl önce açıldı
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    80 lwl paladin we acc
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Bizim kral ardream charı.(Human)

aynı clandayız daha bi yararını göremedim
  • konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessiyang

arkadaslar zaten bazıları yanlıs anlams sanırım key 3-4 gb ben 70m e basıyorm satmıyorum
    not:hayır krallar key falan basmıyor ücretsiz burası akara
    ben bu işten sadece pk daki sc paramı çıkarıyorum zaten geliride cok değil ayriyetten istek üzerine g1 clan yapıp isi basıpta satıyoruz ismini siz seçiyorsunuz falan filan size özel a5 clan yapıruz yani ama su önümüzdeki 3-4 gün bu hizmet yok cünkü np li çarlar suan bana lazım kendi çarımla yani g2-g3 clanınız varsa onada çar sokup g1 yapıp key basablrm extra ücret almam direk np çarı için öyle durumlarda neyse lafı cok uzattım umarım anlaşılmıştır

abartma 3-4 gb demişsin ben a5 clan yaptırdım ALGO dan akarada human 150mden yaptırdım 3-4 gbye ne yaptırıyon 3 tane clan yaptırırım

• Şunuda Söyliym Beyler İsikesin Ve Cıkan Keyleri filan buqlayın istediginiz kadar clana isi basabiliyorsunuz bu arkadaşta onu yapıyor

buqlamıs isi key' i clana basıyor istedigi kadar

gidin kesin clanca isi cıkan isi key ' i buqlayın istediginiz kadar basıp satın
  • ben key fiyatı dedim 3-4 gb algo yanizohann 150me kazık basıyor ben 70me basıyorum onun amacı ticaret benim sc masraflarım için yan gelir kesebilrsn kes isi yi ardream clan neyse orası beni iglilendirmez konu sapmıs gereksiz post atılmazsa memnun olurum
  • Sen 70me basıyosunda adam g5ken alıyor clanı, restartda g1 yapıyor pelerin anahtarı basıyor sonra isiyi basıyor. Pelerin anahtarını basma zaten 1gb 50me basıyor yani isiyi. Bu hafta birine söz vermiş haftaya ben yaptırıyorum a5 hayırlısıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

en fazla vercekleri para 20-30m söyliyim 50 liraya clan satıolar zaten

+1923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 28 Eylül 2010; 19:44:30 >
  • siz a5 clan almak istiyorsnız değdiniz doğru ama legal olarak clanını g1 yapan adam napsn direk key bastırıyor bana gelenler bu mevzu zaten
  • adam g1 clana iside basıyor sadece 50mden

emin ol senden daha ucuz forumdan akarada tanıdıgım 5-6 kişi var oyundanda 2-3 pri alırım keserim ne varda isi kesmekte

isiyi gözünüze büyütmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessiyang

orc human clanlara isi key basılır fiyat diğer basanlara göre daha ucuzdur
    pm Giako bulamazsanız farketmez clanından birine pm atmanız yeter yada
    buradn pm bırakırsınız
    iyi forumlar

KO Genel bu hallerede mi düşecekti?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.