Akaraya ßaşlayıp en kolay kasılan job hangisiyse [bence mage.] Mage açıp kasabildiğim kadar kasmayı düşünüyorum.. 60+ kasıcam evden oynuyorum .. eğer başlarsam Gold pre + 2.100 cash alıp öyle başlayabilirim. sizce çokmu geç kaldım yani akaraya başlayıp bir mage kasiyimmi
60 a kadar kas hemen sonra görevler border felan yetişirsin sonunda herkesin alacağı max lvl 80 bunların yarısı 70 den sonra charlarını satmaya başlayacak bazıları kasamayacak cz de felan takılcak ben bunlardan değilim her zaman sıkılmadan kasarım diyorsan başla
Bence çok geç kaldın. 75 lvl adam var serverde birkaç tane. Diğer taraftan Akara serveri "Lag Server" olduğu için kimse fc'de falan kasamıyor lag yüzünden. Çok yoğun oyuncu kitlesi var. Bunların bir kısmı kospçu. Bu yüzden de lag server olma özelliği taşıyor. Bence boşalan bir serverde veya yeni açılacak serverde char aç. Lag+dc sorunu yaşamazsın.
benim kanımca geç kalmış değilsin fakat arkadaşın yukarıda belirttii gibi serverda çok lag warmış ve üst düzeyde kospçu becerebilirsen gir oyna olmadı akaradan önce açılan serverlarda şansını weya yeni server bekle çünkü son lwl 80 ve kolay değil kasmak o yüzden bir yerden tut başla elbet yetşir er yada geç... sonuç olarak her an bütün serverlarda kasan birileri oluyor..
yeni serveri bekleme bence..yenisi açılsa yine akara gibi olcak her yerde player + koxp ve dc & lag olucak
en iyisi akara üstü serverlarda şansını dene bence hem daha rahat item bulursun oyuncu kitlesi az olduğu için daha rahat ortam yaparsın...
Bence de geç kaldın Akara'da 1 aya 80 olur.Bana göre de yeni server ı bekle
Yaw Xigenona falan başlayınca kasmak için bir heves olmuyor... akaranın ilk zamanlarında kastım 51 priest bıraktım ama çok zevkli oluyor yeni serverde kasmak millette bir heyecan var bir kasma isteği kasma tutkusu war ama xigenonda öyle bir şey yok hiç cayır cayır kasanlar yok apostlar harpyler dolu olabilir ama benim içimden kasma isteği gelmiyor rekabet olmayınca... yeni server ne zaman gelir ?