Şimdi Ara

Akali Buildim Tavsiyelerinizi Bekliyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akali İtem Buildim Böyle Sizce Eksik Var mı?  Akali Buildim Tavsiyelerinizi Bekliyom

• hextec - sunfire - warmog gg wp
  • Ben olsam lichbane kasmam gereksiz bence.Bide doransla başlamanın ne mantıgı var al 3 pot + bot veya şu 20 ap veren kitap şeklindeki item(ismini hatılıyamadım)+ 1 pot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARN Lykia -- 29 Ocak 2013; 16:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akali23

Ben olsam lichbane kasmam gereksiz bence.Bide doransla başlamanın ne mantıgı var al 3 pot + bot veya şu 20 ap veren kitap şeklindeki item(ismini hatılıyamadım)+ 1 pot

rune yoksa mantıklı gibi dorans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do I Have To

quote:

Ben olsam lichbane kasmam gereksiz bence.Bide doransla başlamanın ne mantıgı var al 3 pot + bot veya şu 20 ap veren kitap şeklindeki item(ismini hatılıyamadım)+ 1 pot

rune yoksa mantıklı gibi dorans.

Dogru söylüyorsun o açıdan bakamadım.
  • 2-3 maçtır akali oynuyorum çok pro değilim açıkcası ama şöyle diziyorum

önerilen bot-hextech-rabadon-çok dmg yiyorsam guardian angel kasıyorum-lich bane

Oynarken daha fazla para kasıp bunu alamadım ama kasabilirsem oyun sonu ya da lich bane yerine crystal scepter var 80ap veriyor onu alırım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

hextec - sunfire - warmog gg wp

sunfire?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Janna çizdim (30 RP için)
    11 yıl önce açıldı
    Ve Sejuani nerf geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorcerer - Revolver - Rylai - Lich Bane - Rabadon - Gunblade - Guardian Angel . Genel olarak alman gerekenler bunlar . Yerleri oyunun gidişatına göre değişir . Kaybediyorsan ( Ki çok düşük bir ihtimal ) Abysall ya da daha fazla damage istiyorsan Void Staff alabilirsin .
  • Karşıdakine göre başlamanı tavsiye ederim ( bot + 3 pot, flask + pot falan ) Sonra hemen hextech revolver çıkıcaksın ardından rylai'nin giant belt'ini alıp rylai yapıcaksın sonra hextech'i tamamlarsın baktın damage yetmiyor rabadon alıcaksın sonra warmog son item sana kalmış. Ha bu arada botu magic penetretion yapıcaksın = GG WP
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

quote:

sunfire?

sen ne anlarsın la
  • quote:

lichbane gereksizmi yapma dostum 2 saniyede bir 400 vuruyorsun ad carry nin kurtulma ihtimali yok
  • Herkes Farklı Bişiler Diyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

quote:

sunfire?

sen ne anlarsın la

ok pro abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kendi build ini kullanmalı herkes kendi oyununa göre şekillendirir build ini birkaç eksik için sormuş iyi birşey ama kendin oyun stiline göre deneyerek seçmen lazım.
  • Voyboy'un streamini izlemiştim adam akaliye sunfire-warmog-hextec aldı harbiden gg oldu.
  • akalide fena değilimdir sunfire yi hiç denemedim bi dene istersen güzel olabilir linch bane yi çıkman lazım işe yarıyor çünkü.
  • bot-3pot başla
    spellvamp için revolver kadar pahali bi iteme gerek yok 400 lük long sword çık %7,5 spellvamp geliyor.
    sorcerer-hextech-rylai-lich bane-rabadon-ga
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Voyboy'un streamini izlemiştim adam akaliye sunfire-warmog-hextec aldı harbiden gg oldu.

işte diyorumda yav he he çekiyor forumun +2 elo playerleri dünyadan haberleri yok aynısı katadada op maske - abysal - warmog sunfire gg wp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Voyboy'un streamini izlemiştim adam akaliye sunfire-warmog-hextec aldı harbiden gg oldu.

işte diyorumda yav he he çekiyor forumun +2 elo playerleri dünyadan haberleri yok aynısı katadada op maske - abysal - warmog sunfire gg wp

Naparsın işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.