Şimdi Ara

Akali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akali almayı ock ıstırıyorum ama oynaan cok ıyı oynuyo oynamıyon oynayamıyo sızce almalı mıyım

• Pratik yaparak öğrenirsin ama.Her champin oynama şekli var öğrendikten sonra oynanır her türlü
  • İlk önce Türkçe konuşmayı öğren sonra Akali'yi öğrenirsin.
  • Ne yazdın kardeş anlıyamadım ?
  • Akali kesinlikle al çok zevk alırsın oynarken...
  • ben almıştım pişman oldum geri verdim vur kaç herosu akali pek bana göre değil istersen free olduğunda dene al daha sağlıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

İlk önce Türkçe konuşmayı öğren sonra Akali'yi öğrenirsin.

Marvel'in dediği gibi ilk önce Türkçe konuşmayı öğren. :)

Akali çok iyi bence de al.
    Bugün oynarken Tryndamare ile bizim takımda da Akali vardı bana 1 adam bırakmadı şerefsiz ya. :)
    Botları bile o kesti x dolduramadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: you52see

Akali almayı ock ıstırıyorum ama oynaan cok ıyı oynuyo oynamıyon oynayamıyo sızce almalı mıyım

akali almayı cok istiyorum ama oynayan cok ıyı oynuyor oynayaman oynayamıyo sızce almalımıyım dıyor sanırım akalıyı hıc denemedım ama ben akalı oynayan cok ınsan gordum gorduklerımın hepsıde ıyı oynuyordu
    bence al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seurse -- 16 Ocak 2011; 2:08:46 >
  • akali kesinlikle öyle vurkaç herosu değil.Düzgün bir build ile akali oldukça iyi pusher olabiliyor.Hele ki lanede xin le birlikte kasıyorsanız rakip heroları rahatlıkla eziyorsunuz zaten 6 lvl olmadan 1-2 kill almış bir akali mid ve late gamede çoşuyor kaç kere 1v3 yakaladım adamları 3 kişi olmalarına rağmen etrafa kaçısıyorlardı beni gorduklerinde.Birde etrafta dolaşan akali tank herolara karsı zayıf lafı var bu olayıda şuana kadar yaşamadım karsımda birtek kasmış bir chogath geldiğinde kesememe durumu oluyor ama chogath ı normaldede kesmek zor bunun dışında hiçbir heroda sorun aşamadım rahatlıkla dogru kombolar ile kesiliyor tank melee dps herolar.
    Bu haftaki heroları gorene kadar bekle akali cıkarsa denersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.