Şimdi Ara

AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu değişimin şart hatta farz olmasından ötürü söylüyorum. Yerine gelecek olanlar her kimse bir döneme bakar aynı hatalar yapılırsa cezası kesilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt
    Şimdi oraları da 50+1 den 35 e kendinize göre ayarlama mesaisindesiniz sanırım ?

Niye açılsın ki? Gerek yokmuş. Herkes üniversiteye gitsin üniversite bitsin fırında çalışsın. Üniversitede para harcasın vaktini harcasın emeği ziyan olsun. Bu mu yani?

Bunun bakıp bakmamakla ilgisi yok. Ülkede belli başlı üniversiteler var gerisi hikaye.

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Devletimiz de seçim bitmez. Periyotları vardır. Kimin son genel seçimi olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oranları turturmak için devletin televizyonunda bi mektup okumuştunuz sanırım yanlış mı hatırlıyorum ?

Birilerini lahmacunlarla karşılamıştınız ?

Periyodunuz bitiyor o zaman dördüncü çeyrek sonu :)

O numarayı da yemedi bu aziz millet. Çok çaba gösteriyorlar cemtlr, okyanus ötesi, 40 yıllık belalılarımız.

Neticeyi an itibariyle yaşıyoruz

Kendi kendine hallenen, menopozdaki hatun gibi sizin güruh. Her haltı ye sonra numara, okuanus ötesi bilmem ne.
    Gerçi sizin taban harbi taban yiyor gerçi o da değişiyor. Tencere meselesi ...

Deme hocam:) Halkımız icraata bakar.

Az önce sormuştum ya evimizde, elimizde, çevremizde neyimiz eksik? İstisnalar olsa da.

Bu Aziz Millet herşeyin farkına vardı geç de olsa. Son virajlar bunlar hocam! Değişimin ayak sesleri iyi dinlemek lazım

Eksikler şöyle sıralanabilir; haysiyet, omurga, karakter, gerçek İslam, vatan ruhu.

Ha bir de kırmızı et

Üçü bir arada nasılda saldırdılar. Hepside halkın gözünde bi numarası olmayan varlıklar. Hele hele zülücüler trikatı ile dirsek temaslarına kahkaha atarak güldüm.

Olan giden si... zoruyla 25

• Reis çok hızlısın be :)

Ülkede çakılı çivisi olmayanlar kim oluyor mesela? Bu lafları demirel söylerdi de sizle ne alaka? 22 sene hangi partiye iktidar verildi ki? 22 senede eşeği koysan birşeyler değişirdi.

Ayrıca geçiş garantisi verilen demişsin. Özalın yaptığı otobanda böyle birşey yoktu. Demirel, özal birer köprü yaptı bu köprülerde yine böyle birşey yok. Siyasi propaganda laflarıyla konuşuyorsun da bizde eskiyi biliyoruz. Önceden mülteci yoktu, yabancıya arazi-ev satışı yoktu, böyle fahiş fiyatlı otoban yoktu, hastanelerde ise yap işlet yoktu. Zaten o zamanlar böyle teknoloji yoktu ki cep telefonuyla muayene alasın? 65 milyondan 85 milyona gelen türkiyede yaptığınız iş ssk-bağkur-emekli sandığı hastanelerini birleştirip tüm sigortalılara açmak ve özelleri fark ödeyerek sigortalılara açmak. 22 sene içinde herhalde yeni hastaneler, depreme dayanıksız olduğu için yıkılıp yapılan hastaneler var. Sıfırdan bir ülke devralmadınız.

Sonuçta akp'nin aldığı vergiyi eski hükümetler almadı. Ne özal ne demirel ne de ecevit böyle yüksek vergi almadı. Zaten o zamanlar ekonominin çoğu kayıtdışıydı. Az vergiyle yaptıkları iş daha fazla. Sen demirelin şehir hastanesi yapacağım kasadan para çıkmayacak dediğini duydun mu?

Bir mesajında da 97 yılında zorunlu eğitim 5 yıl demişsin. Bu da kelime oyunudur. 98'de 8 yıllık eğitim vardı. Ayrıca siz o zamanlar erbakanın partisiydeydiniz erbakan buna karşıydı. 5+3 deyip duruyordu. İmam hatip ortaokulları kapanmasın diye.

Senin akp var ya merkez sağda parti olmadığı için 22 sene iktidarda kaldı. Özal, demirel olsaydı akp çoktan tabela partisi olurdu.

Elle tutulur somut bişey bulamayınca bunlar yazılıyor. Okyanus ötesinden kırmızı et, zümüklü atlet ve mendil geliyor hocam desteğe diye diyebilirmiyiz? Hayır çok uğraştılar, kudurdular gibi gördüm sanki çabalarını. Öyle değilmiydi? Yalanlayabilirmisin hocam?

Yalanlamama gerek yok zaten algı yaptığını sen de çok iyi biliyorsun. Diyorum ya okyanus ötesi olsun, her türlü mandacılık sizin uzmanlık alanınız. İnan tecrübemiz yok oralarda bilmiyoruz, bilemiyoruz. Her istediklerini verem sizdiniz, kandırılan da sizdiniz değil mi reis ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 14 Ağustos 2024; 22:2:59 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    İnadıma denk geldi vatan yahut silistre oldukça da boş bomboş bir zamanım var kendisiyle harcıyorum elinize sağlık

Mesleğim İnşaat Mühendisliğidir benim. Sektörüm de anlayacağın üzere İnşaat, Kentsel Dönüşüm ve Yapı sektörü diyelim. Yine anlayacağın üzere inşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, Büyükşehir ve daha çok da İlçe Belediyelerinde ilgili birimlerde İmar ve Şehircilik olsun, Kentsel Dönüşüm olsun, Fen İşleri olsun, Yapı Kontrol ve Yapı Denetimler olsun... Sana senin sistemini anlattırmaya kalkma bana birader ?

Sen kime neyin masalını anlatıyosun ?!

• Eski net yapan adamı profesör Dr yapan sistem :ddde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ne biçim kaliteli yollarda güvenli, ekonomik, çevreci sürüşler yapılıyor bir bilseniz. Bedeli mi? Belli süre boyunca bu nadi de eserlere erişim ve kullanım için tabi ki olacak. Sözü açılmışken Boğaza ikinci köprüyü ve Sakarya'ya kadar otoyolları yapan rahmetli Özal ne çekmişti bunlardan.
    Özalın vefatından ve bu hükümetin işe başlamasına kadar geçen koalisyon hükümetilerinin yapabildiği eser sayısı pek azdır diye biliyorum. Belki ben yanlış biliyorumdur.
    2018 yılıydı sanırım İstanbul'dan Aydın'a süren bayram trafiğinda 20 saatlik bir yolculuğu sanırım unutamayacağım. Dur kalk trafiği, yolun hakkının iki misli araç yakıt bedeli verildiydi. Bugün mü? M-u-a-z-z-a-m

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.