< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
Süper icraatlar hocam. Okula gitmeyen insanımız, hastanelerde perişan olan vatandaşımız, yollarda helak olan vatandaşımızın sayısı nasılda bu çabalarla azaltıldı. Bir canın bedeli ne kadardır nasıl ölçülür bilmiyorum. Halkımızın hizmetine tüm bunları sunanlara bu millet minnettardır. Denir ya "Merkep ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" Memleket hizmetine çakılmış bir çivileri olmayan bir sürü, pardon heykelleri var, insan var. Ayrıca bilindiği gibi dünya hızla değişiyor. Mesela şu haber değişmesi sanırım planlananlara bir örnek olurmu bilmem? "Çevreciliği temsil eden yeşil ve kadın-erkek eşitliğini simgeleyen mor renk, devletçilik anlayışımızla sembolize edilmek amacıyla ifade edilmiştir. Yersen:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bunları artık kimse yemiyor hocam. Varsa çakılı çivileri görmeyi çok isterim. Büyük ve ön görüsü yüksek aziz Milletim hükümet kurma yetkisi bile vermiyor. Heykel imalatında Kaideye montajlı büyük çivilerin uzmanı olduklarını birden bire hatırlayıverdim. Kusura bakmayın. Türkiye yüzyılı deniyor artık. Güzel düşünce değil mi? Yakışmaz mı bu büyük devlete? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aziz milletim en iyi kararı verecektir. Demokratik ortamda tek sandıklı kapalı zarf usulü seçimler yapıyoruz, unutmayalım. Masallar masallar masallar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bu topluma burda yazdığın gibi gibi bir türlü azizdir demediniz. Her zaman küçümsediniz, üstten baktınız vs vs diye düşünüyorum. Akıl aynı akıl. Zihniyet aynı zihniyet. 1997 yılına kadar zorunlu okul okuma 5 seneydi ( İlk okul) Devlet 12 yıla çıkarttı, alt yapısı ile uğraştı. Tarihte görülmemiş kadrolu öğretmen aldı (yaklaşık 900 bin olmuş sanırım) Ülkenin gerekli her bir coğrafyasına vatandaş okusun diye fırsat eşitliği oluşturarak yaptığı yüksek öğrenim okullarını hunharca eleştirdiler. Kendileri sanırım bu halkın hizmetkârı olacak önümüzde ki yıllarda. Yazından öyle çıkarımda bulundum, doğrumu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 14 Ağustos 2024; 21:34:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sade ve basit anlatır gibi anlatmaya çalışıyorum. Peşinde koştuğun kişi ve varlıkları güzel özetlemişsin diye düşünüyorum. Son genel seçimlerde okyanus ötesi ve 40 yıllık belalılarımız inanılmaz destek verdiler sanki. Bir rey ona bir rey buna dediler. Yine bu millet oyunlarını bozdu, yine muvaffak olamadılar. Basında yoksa yanlışmı gördük. Unutmadan destekçilerine sülümn cemaatide eklensin. Kim bunlar? Basın yanlışmı yazmıştır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Dünya değişiyor hocam. Bir olalım iri olalım diri olalım. Gittiğimiz okullara, bindiğimiz araçlara, sosyal çevremiz, kılık kıyafetimize bak. İstisnalar illa olsa da Neyimiz eksik? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
%25 gibi oranlamı? 35 sayısı 25'ten büyük değil mi? Anlamadığım nasıl olacak? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|