Şimdi Ara

Ak Partililerin BİM'i boykot etmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
46.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne hadlerine boykot? Essek gibi gidip alisveris yapacaklar. Daha sonra da paralari bitip açlıktan aglayacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kere reyiiizciii diye hesap mi olur. ciddiye almayin olm sunlari fetocu bile olabilir.
  • Beyin olmadan beyincikle yaşanıp sorgulamadan temel ihtiyaçlarını giderebilir bir canlı, kafasız yaşayan tavuk hikayesini bi oku :)
  • Hâlâ düşman arıyorlar, tüm marketler, manavlar, alışveriş merkezleri vs size düşman akpliler.

O yüzden fiyatlar artıyor!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haaa mesele bu imiş. Dün bu kafada bir arkadaş bimdeki kasiyer ile kavga etmiş, hayırdır dedim 2,25 liraya satılan su 2,50 olmuş da ondan. Olm dedim sen salak mısın kadına ne diye çatıyorsun? onun görevi malı okutup parasını almak ne suçu var. Adam diyor ki oyun varmış fırsatçılık varmış.

Üşenmedim anlattım, dağdan çıkan su ve personel hariç herşeyin ithal olduğunu, pet şişe, üretim tesisatındaki ekipman, kamyon mazot hepsi ithal ve maliyet diye birşey var.

Sonuç mu hiçbirşey değişmedi, ağzı olan konuşuyor abi dedi kıçını döndü.

Sonra karısı aradı, evde bişey yok dedi ne yemek yapacağım dedi. O da karısına bul buluştur yap bişeyler dedi telefonu kadının yüzüne kapattı.

Bu adam yüksekokul mezunu ve eğitimli teknik bir personel. Ya sen bu yaşama layıksın da biz ne yapacağız?
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    Bir cam filmini yasakladilar, ayağa kalktı davarlar..benzin 7 lira olmuş, dolar kimbilir kaca cikacak,bu beyinsizlerin derdi araba cam filmi.."reyiizzz,genclik bundan rahatsiz reyiizz..cam filmine yasak olur mu reyiizz" diye isyan etti bunlar damlarinda..ulan biri çıkıp " nolacak bu ekonominin hali,benzin 7 lira olur mu reis " diye serzeniste bulundu mu? Ekmek bulamayinca arabalarini kemirmeye baslayacak bu sığırlar yakında haberleri yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 6 Eylül 2018; 11:59:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okumus olmasi bile birseyi degistirmemis yerli uretim denilen urunlerin bile makinalari ithal araclar ithal bende 85 kurusa aldigim su 1 lira olunca gidip kasiyere catmadim napalim mecbur simdi bimi protesto etsek ne olur etmesek ne olur kur farki piyasaya yansiyor derinden etkiliyor

• Daha fazla boykot etsinler. A-101'i de boykot etsinler.

• Şimdide "fırsatçı" kelimesi çıktı bu adamlar ne olursa olsun bir kelimeyle kendilerini kurtarıyorlar harbi gülüyorum artık bu millet çok enayi çoook

• Dalga mı geçiyorsun

• Benim oyum ile şu terliksi hayvanların oyu bir, ne desem boş adamlar daha önündekini göremiyor.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Kendi halkiniza bu şekilde itham edip aşağılamalariniz hepinizin tipik davranışı
    Anlaşılan yüz yılda geçse bu kafayla iktidar gitmez

• BİM'de dıjjj güjj olmuş, eghonomimiz çohh eyi, kahrol BİM.

Bana bak BİM'misin nesin, sabrımızı zorlama, kefen görünümlü tül perdelerle kapına dayanır, tura amblemli dandik Fiat Doblo'larımızda mehterin sesini sonuna kadar açarız, dizlerin titreyerek alırsın o zamları geri. Göktürk'üz pardon ya, Osmanlıyık biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Ne hadlerine boykot? Essek gibi gidip alisveris yapacaklar. Daha sonra da paralari bitip açlıktan aglayacaklar
    Biz mi dedik onlara kuru sıkı, içi bomboş laflara kanıp ta söylediği her sözden dönenlerin, rüzgar nereden eserse oraya koşanların partisine oy ver diye.

Ne yalan söyleyeyim, beter olsunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 6 Eylül 2018; 13:53:45 >
  • ERG81 E kullanıcısına yanıt
    Ehhe ehe ehhoohoooo cok güldüm buna :) kefen görünümlü tül perde

• aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Degismesin.

Ben bunlarin aci cekmesinden keyif aliyorum. Anlasiliyor ki onlar da aci cekmek istiyor.

Herkes mutlu. Size ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut3535

Kendi halkiniza bu şekilde itham edip aşağılamalariniz hepinizin tipik davranışı
    Anlaşılan yüz yılda geçse bu kafayla iktidar gitmez
    Kendi halkımıza dilimizde tüy bitti, anlatamadık yaklaşan felaketi.

- Devlet mallarını satmayın etmeyin, tekele düşecek, çoğu kapanacak, devlet gelirinden olacak diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52 lik kesim dinledi mi? Tabiki hayır...

- Hadi sattın, adınıda tepki çekmesin diye fırıldak gibi değiştirip "özelleştirme" koyarak elimizde avucumuzda ne varsa sattın, buna karşılık bari parasını para getirecek, istihdam yaracak işlere yatır diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52 dinledi mi? Tabiki hayır, bunun yerine yamalardan ve çukurlardan geçilmeyen duble yol yapılmasını, heryere beton dökülmesini ekonomik başarı sandı. Ama dökülen asfalt veya beton bir kuruş bile geri getirmeyince satılan VATAN mallarınında parası buhar oldu.

- Hadi sattın ve betona gömdün, ekonomi can çekişiyor, yabancı paraya güvenme, suni bu rahatlama, yabancı sermaye giderse çökeriz diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52 ne dedi? Olur mu canıııım eghonomimiz çohh eyi, ahhhkkk partimiz gömür dağıtiyyy, çorba veriyyy dedi çomar sürüsü. Noldu yabancı sermaye çekilmeye başlayınca çöktün çünkü seni kurtacak üretimde yok artık.

- İthalatı serbest bırakma, dışarıya yalaka olma, dışarının gönlünü hoş tutacan diye ithalatı patlatma diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52 ne dedi? Banane yaaa ben kazanmadan harcayacam, 1.000 lira gelirim ile 6.000 liralık AYFON benimde hakkım diyen, sırf tüketen asalak profilli insanlar doldu taştı.

- Hadi ithalatı serbest bırakacak kadar salaklaştın, bari yerli üreticiyi destekle, ithalin fiyatıyla yarışamıyor senin vergilerin yakıt paraların ve hammadde pahalılığı yüzünden, böyle giderse hem tarım hem sanayi kendi ülkesine yetemez hale gelecek kadar küçülür diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52 ne dedi? Devlet böööyüğümüzün vardır bildiği, geçmişi otobüs şöförlüğü ammmaaa her konuda olsun yinede o en iyisini bilir dediniz saf saf. Noldu? 1 kez bile dolar tahmini bile tutmadı imam şöförünüzün. 2,50 iken suni idir, 3,50'den dolar alan yaya kalırdı, 4,50 iken dıjjj güjleeeer, 6,50 iken geçer yahuuuu. Hani alan yaya kalırdı? Şaka gibi...

- Palavra sıkma, yerli oto dediğin 2009 model Cadillac BLS, yerli helikopter dediğinin ise motoru amerikan, 2016 da havada olacak dediğiniz yerli uçağın ise artık esamesi bile okunmuyor diye, sizi kandırıyorlar diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52 ne dedi? Sen böööyük oyunu görmüyorsun çohh güçlendi ülkemiz vesaire masallarıyla saf saf bize cevap verdiler. Bir de ülkenin gelişmesini istememekle suçlandık iyi mi? Tıpkı yerli anakartın Çin malı çıkması gibi...

- Osmanlı isterük osmanlı isterük diye boş boş konuşma, bir İtalyanın "banane banane italyayı değil roma imparatorluğunu isterük" demesi kadar alaylık oluyorsunuz dış basında diye uyardık mı? Ümmet mümmet palavra, müslüman dünyanızda kimse sizi sallamıyor diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52 ne dedi? Olsun canım alnı secde görüyor, yaşasın ümmmmüüüüüüğğğmet liderimiz diye kendini narkozladı, bugün ne Mısır ne Suudiler ne de Filistin bizi sallamıyor. Dikkat edin bizimkiler onlara yaranma derdinde, yazık...

- Suriye'lileri alma, zaten kıt kanaat geçinen bir topluma bir de 3.000.000 kişinin yükünü bindirme, ekonomi kaldırmaz, Türk genci işsiz kalır diye uyardık mı?
    UYARDIK. %52'nin şimdi anası ağlıyor suriyelilerden ama o zamanlar ne diyorlardı? Yaşasın ümmüüeeeğt liderimiz, din gardaşlarımız geliyiiii, dünya titriyoorr diye komik komik konuşuyorlardı. Noldu şimdi senin çoluğun çocuğun işsiz.

Özetle biz bu felakete zemin hazırlayan her konuda uyardık; sonunda kendi vatanımızın iyiliğini istiyoruz diye sizler malum fırıldaklara nefer olup bizleri vatan haini ilan ediyordunuz. Yallah başka kapıya, boğulun şimdi BİM zamlarının içinde. Eserinizin faturasını paşa paşa ödeyin bakalım şimdi bu zamlarla.

Zengin adamla, okumuş adamla, yurtdışına çıkan adamla, elit adamla, sosyal hayatı olan adamla, eğitimli adamla nedeninin ne olduğu belirsiz savaşınızın sonunda kim kaybetti düşününün bakalım. Hadi onuda geçin bu profillerdeki insanlarla sizi kim düşman etti daha düne kadar kardeş iken düşünün bakalım. Kusura bakmayın sorgulamayan beyinlere, biat etmekten başka birşey bilmeyen beyinlere müstehaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 7 Eylül 2018; 14:31:43 >

• aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Biz asagilamiyoruz ki.

Siz kendinizi asagi goruyorsunuz.

Psikolojik yardim almaniz gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.