Şimdi Ara

Ak-47 kullanamıyorum [cS1.5]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ARkadaşlar Başlıktaki gibi ben ak-47 ile imkansız ölsem adam alamam.
    Yakındayken alabiliyorum rahat hs atabiliyorum ama adam benden uzaklaştığı zaman attığım 5 mermi'den 1 tanesi bile tutmuyor.Çok sekiyor ak-47
    Örneğin colt'u iyi kullanırım, Awp'yi iyi kullanırım, Desert'ide iyi kullanırım , Mp5 zaten bal silahı ama mükemmelimdir onlada, fakat ak-47'i hiç kullanamıyorum.

Acaba bana önerileriniz olabilir mi?

• Aha, bendensin hacu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Aha, bendensin hacu

çok sekiyor be hafız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Aha, bendensin hacu

çok sekiyor be hafız

Hacu yakından çok iyi vururum da, uzaktan yırtınsam 1 tane mermi değdiremem
  • AK47de silahı taramayın, atışlar arasında daha uzun süre boşluklar bırakmayı deneyin.

Ayakta kullanırsanız daha net aim alırsınız.

2li 2li gönderin mermileri, 3. mermide saçmaya başlar AK47.

Deneye deneye öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

http://www.youtube.com/watch?v=bDvQknD8hno

Bu ne nan bu ne bu ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 cfg lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende awp kullanamıyorum dürbün açılıp kapanması çok yavaş 1.6
  • Yalnız bu video 1.5 videosu, 1.6 ile aynı deildir oynayışı, özellikle awp kullanımı çok farklı 1.5in...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AksakRiTim

bende awp kullanamıyorum dürbün açılıp kapanması çok yavaş 1.6

1.6'da awp eziyet

@DiabloXT
    2li yolluyorum ama uzun boşluk bırakmıyorum atışlar arasında,ama taramıyordum öyle pata küte

Uzun boşluk olayını deneyeyim aslında

• quote:

Orjinalden alıntı: AksakRiTim

bende awp kullanamıyorum dürbün açılıp kapanması çok yavaş 1.6

Geçişlerde q kullanmalısınız , 1.5'te q kullanılmıyo , adamın awp'yi tekrar çekmesini bekliyosunuz , 1.6daki çekme daha yavaş , bu yüzden bıçak ile awp arasında geçişler yapmanız lazım mesela hızlandırmak için
  • Ak-47 zaten iyi oyuncuların daha çok kullandığı bir silah.Mesela ben,ben çok iyi olduğumu düşünmüyorum ama genelde hep bu kullanışı diğerlerine göre daha zor olan ak-47 silahıyla oynarım.Her mapte boşsa t ye geçerim doluysa da ctden yerde gördüğüm ak-47leri toplarım kendimi geliştirmek için.İlk başlarda herkez colt u tercih eder onunda incelikleri vardır ama kullanımı daha kolaydır.Ak-47 yi daha çok kullanın geliştirmek için.Ayrıca baya iyileşinceye kadar karşıdaki rakibin gövdesine tutun cross u gövdesinden itibaren 4-5 kurşuna kadar atabilirsiniz.Burda anlatmakla olmaz ak-47 baya bir kullanarak öğrenebiliyorsunuz.

Ayrıca movie dehşet ve scout manyağı yapıyor herifleri kabal sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 2 Şubat 2009; 13:57:24 >
  • evt zaten awp icin koymadım kısa biryerde ak47 sahnesi var ondan aztec haritasında
  • ak-47'yi kullanmasını bileceksin. Colt gibi taramayı geçip, AWP gibi tek tek sıkacaksın, vücüduna sıktımmı 2-3 mermide, kafasından tek mermide alır. Kaptırır tararsan kendini ölü bulursun. Dust2'de uzunda kullanılacak en iyi silah bana göre. Ama tünele kaçayım falan dersen almanızı tavsiye etmem adamlar sizi gördükçe. Kısacası en iyi ve kullanımı en zor silah.Zor olduğundan Colt'a kaçarız çoğumuz
  • Biraz girip oynayım deneyeyim kendimi geliştireyim Ak-47 ile dedim

2 mermi arasında boşluk bırakarak atarak baya iyi olduğunu gördüm d2 gerçekten zevkli bir oyun oldu
  • Ben bi ara sekmesinede ucmasınada Alışmıştım AK-47nin sonra birz ara werince unutuldu sprbi silahtır atarsan affetmıyor
    Mümkünse 2şer 2şey yada 3 er 3er atın ve acele etmeyın yanı Crosshair'ın kuculmesını bekleyın milisaniyelik bir olay
  • zoom büyür takma sen onu tararken mermilerin saçmaya başladıgını hissettigin zaman taramayı bırakma zoomu biraz aşşağı çek
  • en iyisi a4tech xl serisi mouse al derdine çare olur :))) vallahi bi tuş var bastığında aralıklarla 3 kere ateş edio tam uzaktan aim almak ve ak47 gibi seken silahları rahat kontrol etmek için ideal :) herneyse vallahi yakındaysa crossu aşağı çekerek tararım uzaktaysa 2 3 mermi at bekle 2 3 mermi at bekle aim alarak ateş et ;)
  • A4 X7 3x ateş eden butonun 3. mermisi isabetsiz gider bunu da belirtelim.
  • TEK VE KESİN CÖZÜMÜ VARDIR ZAMAN
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.