Şimdi Ara

AJANSSPOR.COM ' UN TRANSFER HABERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaka'da olabilir sol kanatta oynayabiliyor.

Kaka gelirse ofiste çıplak çalışırım .

Ronaldinho gelmesinde.

Bence Ganso'yu alabilirler. Bu adamın bize gelme olasılığı Türklerin uzaya çıkmasıyla eşittir. Adam gelirse bizde uzaya çıkabiliriz demek oluyor .

Orijinalden alıntı: sawgiray

Ya BERBATov yada Gareth Bale.

Gareth Bale ise bomba ötesi bir yıldız transferi olur ama çok zor.

Gareth Bale'in geleceğine inanarak mı söyledin doğru söyle

Steady as she goes..
  • Ronaldinho ismi geçen kişi, anacak ünal aysalda ronaldinho için girişimlerde bulunuyor bakalım sonuç ne olacak

quote:

1- Bu futbolcu, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde..

2- Son dönemlerde skandallarıyla da akılda kalan bir isim..

3- Kulübünde mutsuz günler geçiriyor..

4- Fenerbahçe cephesinde transferle bizzat Başkan Aziz Yıldırım ilgileniyor..

5- Alex de Souza ise transferde ön plandaki isim.. Bu transferin yapılmasını çok istiyor, hatta aracılık ediyor.

sonra yorum yapalım.

*Ronaldinho olamaz, gayet mutlu ülkesinde. Son dönemde skandallarla gündeme geldiğini duydunuz mu? Ben duymadım. Uzun süredir gündemimizde ama kesinlikle Ronaldinho değil.

*Kaka olamaz. Kulübünde mutlu değil pek. Skandallarla gündemde olan birisi değil son dönemde. Uzun süredir gündemimizde olan birisi değil.

*İlk okuduğumda aklıma gelen isim; Adriano idi. Son dönemde skandallarla gündeme geldi. Uzun süredir gündemde değil. Kulüpte mutlu olduğunu sanmıyorum. Bahsi geçen isim olduğunu da sanmıyorum.

Muhtemelen Avrupa'da oynayan bir Brezilya'lı. Çünkü;

*Alex ön plandaki isim olduğuna göre büyük ihtimalle bir Brezilya vatandaşı.

*Skandalları son zamanda öne çıkmış bir oyuncuyu ancak Avrupa'da oynuyorsa medyamız haber yapar. Ya da çok meşhur bir oyuncu para ya da huzur vs. için başka kıtaya gitmiştir. Ki o oyuncular içinde öne çıkan isim Ronaldinho, tanımlara uymuyor.

*Brezilya ya da Güney Amerika liglerinde oynayıp çok ses duyurmamış bir oyuncu olamaz. Skandallarla gündeme geldi falan hikayesi var. Ben hatırlamıyorum böyle birisini. Güney Amerika ligleriyle ile ilgili "x oyuncu kulübünde mutsuz" diye de haber duymadım görmedim. Güney Amerika liglerinden bir oyuncu olsa olsa yukarıda dediğim gibi Ronaldinho olur diye düşünüyorum. O da belirttiğim gibi tanımlara uymuyor. Zaten gelmesin bu saatten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Ronaldinho ismi geçen kişi, anacak ünal aysalda ronaldinho için girişimlerde bulunuyor bakalım sonuç ne olacak
    />

Ronaldinho 5 sezondur fenere geliyor zaten.

Orijinalden alıntı: Akeneton34

AJANSSPOR.COM ' UN TRANSFER HABERİ

gaynak sağlam beyler

• vagner love cikti :)

Orijinalden alıntı: iliqueur

vagner love cikti :)

Sitede yazmıyor hala

Vagner mükemmel olur.

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

vagner love cikti :)

Sitede yazmıyor hala

Vagner mükemmel olur.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110422/iste_fenerin_bombasi_.html

• Nıhahah haklı çıktım mutluyum.

• ulan ne umutlarla girdim siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua35

ulan ne umutlarla girdim siteye

Zaten %90 yalan olduğu için burada muhabbet aracı olmaktan öteye gitmez sıkmayın canınızı Kaka haberi çıksın onu konuşalım biraz da

• Vagner Love kadar sorunlu, problemi çok olan adam az bulunur. Kariyeri boyunca bir baltaya sap olamamış sonra da sönüp gitmiş biri. Haber büyük ihtimalle yalandır da bu adama yıllık 3-4, bonservisine 12-15 verip alacak olan takım kim olursa olsun salaktır benim gözümde.
  • Aman aman kalsın.
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Aman aman kalsın.
  • love futboldan çok seksteki performansı ile ünlü.bilica vs. ile iyi anlaşır..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.