Bildirim
AİS DE ANKET VAR DOLUŞUN

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Soğuk muydu ? -
MAĞARA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O anketi gerçekten nasıl düşünüyorsan öyle doldur bence ki o anketi okuyan insanlarda fikir sahibi olup nelerin daha iyi yapılması gerektiğini görebilsin. Veya sen her sene bu nasıl sınav, nasıl sistem diye ağlamaya devam et. -
BEYLER BİLMEM NE PAKETİ BİZİM ONUMUZDE MI AÇILDI BEN HATIRLAMIYORUM -
BEN BUNU HİZMET İÇİN DEMEDİM SINAV ZORLUGU SECENEKLERI ICIN DEDIM YANLIS OLMASIN YANLIS GOSTERMEYELIM MILLETE KENDIMIZI.... -
quote:
Orijinalden alıntı: flow41
BEN BUNU HİZMET İÇİN DEMEDİM SINAV ZORLUGU SECENEKLERI ICIN DEDIM YANLIS OLMASIN YANLIS GOSTERMEYELIM MILLETE KENDIMIZI....
Ben de sana diyorum ki herkes ne düşünüyorsa öyle yapsın, sen de öyle yap. Burada milleti manipüle etmeye çalışma. -
quote:
Orijinalden alıntı: flow41
BEYLER BİLMEM NE PAKETİ BİZİM ONUMUZDE MI AÇILDI BEN HATIRLAMIYORUM
Bütün evraklar bir poşetin içerisinde geliyor salona onu kast etmiş. Sen büyük ihtimalle salona o poşetleri açtıktan sonra girdin, cevap kağıdın vs önündeydi. -
Hocam sen uçmuşsun ya saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X