Şimdi Ara

AirTies Wireless Adaptör Windows 10'da çalışmıyor!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
30.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerub

Kardeş device manager dan yani aygıt yöneticisi sanırım. Oradan USB Wireless LAN'ı seç, sağ tıkla, özelliklerden sürücüyü güncelleye tıkla, açılan pencereden, (daha önceden airties ın sitesinden indirdiğin air 2315 olan zip'li dosyayı bir yere aç ve içinde driver klasöründeki) Win7Driver Air 2315 olanı seç. x64 se sistemin x64 olanı değilse diğerini seç Kurulum tamamdır.

Bu arada bir daha da sizde benim gibi airties ürünü almazsınız olur biter. Bu kadar duyarsızlık olmaz değil mi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu2001

Peki.Eğer Windows8.1 dönersem performansda sıkıntı olurmu şuanda 8.1

Windows 8.1 in kendisi sıkıntı zaten. Kesinlikle 10 kurmanı öneririm.
  • arkadaşlar 2315 ve bazı airties sürücüleri windows tarafından onaylanmadığı için 8-10 sürücüleri tanınmıyor. sürücü imza zorlamayı devre dışı bırakırsanız ürün çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

arkadaşlar 2315 ve bazı airties sürücüleri windows tarafından onaylanmadığı için 8-10 sürücüleri tanınmıyor. sürücü imza zorlamayı devre dışı bırakırsanız ürün çalışır.

Niye MS Windows onaylamıyor. Dİğer firmaların ki onaylanıyorda. Airties'ın pasifliği bence. Gerçi intel i onaylamışda ne işe yarıyor. Intel marka ethernet kartımda Windows'un kendi tanıyıpta yüklediği sürücüsüne dokunmazsam sorun yok ama intel'in sitesinden ilgili donanımın sürücüsünü indirip kurduğumda PC kilitleniyor. Sanırım çakışma yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 2 Mart 2017; 23:1:51 >
  • Kerub kullanıcısına yanıt
    Airties yollarsa örneği onaylar da nerde onlarsa o yürek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Driverla alakalı sorunu olan snappy driver installer indirip ordan kursun. Ben AC destekli 2610 aldım , driveri windows 10 için bulunmayan, driverpackten kurdum normal çalışıyor sıkıntı yok.
    Bu arada airtiesin yeni ürünü çıkmıyor eldekileri tüketiyorlar, o yüzden eski ürünler ucuza bulunuyor. Yine de eşşek gibi 3 yıl garantiyi vermek zorundalar yeni aldık ne de olsa.
  • AC destekli airties 2610 Windows 10 kullanmama rağmen windows 7 drive ile sorunsuz yüklendi

wifi 2 olarak gözükmekte

AirTies Wireless Adaptör Windows 10'da çalışmıyor!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerub

Kardeş device manager dan yani aygıt yöneticisi sanırım. Oradan USB Wireless LAN'ı seç, sağ tıkla, özelliklerden sürücüyü güncelleye tıkla, açılan pencereden, (daha önceden airties ın sitesinden indirdiğin air 2315 olan zip'li dosyayı bir yere aç ve içinde driver klasöründeki) Win7Driver Air 2315 olanı seç. x64 se sistemin x64 olanı değilse diğerini seç Kurulum tamamdır.
    aynen , bu şekilde çalışıyor başka bir yol aramayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.