Şimdi Ara

Airties WAV-275 usb host sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar WAV-275 de usb host olduğu yazıyor ve bu şekilde yazıcı yada harici disk paylaşımı yapılabildiği yazıyor. ben 4gb kingston usb belleğimi taktığımda herhangi bir şekilde ulaşamıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim

• ayni sorunu yasiyorum.
  • ttnet yazilimi yuklu oldugundan usb ozelligi calismaz. Kilit kalktiginda calisma ihtimali varmi bilemiyorum. Airties dan ogrenebilirsiniz onuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

ttnet yazilimi yuklu oldugundan usb ozelligi calismaz. Kilit kalktiginda calisma ihtimali varmi bilemiyorum. Airties dan ogrenebilirsiniz onuda

Bu özelliği nasıl kaldırabiliriz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaletMomenti

quote:

ttnet yazilimi yuklu oldugundan usb ozelligi calismaz. Kilit kalktiginda calisma ihtimali varmi bilemiyorum. Airties dan ogrenebilirsiniz onuda

Bu özelliği nasıl kaldırabiliriz acaba ?

Modemin altindan bakman lazim. Wav-275TT yaziyorsa servise gitmesi gerek. Wav 275v2TT yazıyorsa Airties anasayfada ttnet k.adi kilidi.... diye link var oradan yazılımı indirirsin. Olmadi site uzerinden formu doldur 1 gun icinde donus yapıyorlardı.
  • Bugün modemi Airties servisine götürdüm.
    Bu modemin tt siparişiyle üretildiğini ve yazılımında usb host özelliğinin aktif olmadığını söylediler.Şuan ki hiç bir firmware ile bu özellik aktif olarak kullanılamıyormuş
  • 6271 ile aynı mevzu yani ondada calismaz diyorlardi ama calisan cihazlarda var. v1 senınkı galiba kilidi kaldırdıysan bi flash bellek denesene belki calisir. buyuk dısk desteklemıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB modem yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

6271 ile aynı mevzu yani ondada calismaz diyorlardi ama calisan cihazlarda var. v1 senınkı galiba kilidi kaldırdıysan bi flash bellek denesene belki calisir. buyuk dısk desteklemıyor olabilir.

Kilidide kaldırdım kilitsizde denedim , usb bağlantısı olarakta her kombinasyonu denemiştim (usb bellek, hdd, printer) .
    Teknik servis kullanılmayacağını söyledi artık vazgeçtim bu işten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.