Şimdi Ara

Airties Ve Tp Link ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ]Arkadaşlar Yeni 300 tl geçmeyecek kadar vdls Modem Alacam Fakat Karar Veremedim Öneri Tavsiyenizi Bekliyorum Kalite Benim için önemli hız ve yükleme olarak performanslı ürün hangisi yorumlarınızı bekliyorum Airties Ve Tp Link ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben tplink öneririm. 300Mbps TD-W9970 model ürünü var. bütçene göre önerebilirim çok fonksiyonlu bir ürün kablosuz performası çok iyi. ilk vdsl modemim bu oldu şimdi Archer VR400 modelini kullanıyorum ürünlerinden memnunum.
    Anakart: MSI 970 Gaming | İşlemci: AMD FX8 9590 | İşlemci soğutucu: Cooler Master Seidon 120V | Ekran Kartı: ASUS GTX970 ROG STRIX DirectCU II O.C 4GB GDDR5 256 Bit DX12 | Ram: GSkill RipjawsX 16GB (2x8GB) DDR3 2133Mhz CL10 | SSD: Kingston HyperX Fury 120GB | HDD: WD DC Blue 500GB | Kasa ve Güç Kaynağı: Xigmatek Talon Black Edition Vector 80 Plus 750W | Monitör: ASUS 27" VS278H Full HD LED | Kulaklık: Logitech G430 | Klavye: Logitech G510s | Mouse: Logitech G502 Proteus Core | Mouse Pad: Logitech G240
  • TP-LINK satın alabilirsin. modemleri güzel ve performanslı biraz daha fiyatı zorlayabilirsen Archer modellerini al derim.

"Hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip olmak, mağlup olmak."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.