Bildirim
TP-LİNK Archer VR400 Superonline ile kullanamıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
emulatörden baktım , gelimiş sekmesinden İşlem Modu nu DSL Modem Router Modu dan Kablosuz Router Modu na almalısın ve lan/wan yazan açmakapama tuşunun yanındaki yere gpondan gelen kabloyu takacaksın gerisini yaparsın.
https://emulator.tp-link.com/Archer_VR400(EU)_V2/index.htm
_____________________________ kural dışı olan imza dh amacın ne?https://store.donanimhaber.com/2c/3d/3a/2c3d3a8f5001fe68dcf03c5b57630a83.jpg
-
Vr600 ile sorunsuz kullanıyorum çok memnunum ayarlardan işlem modundan kablosuz router moduna alırsan olur. Mac klonada gerek yok bende sol gpon kullanıyorum. _____________________________ -
Arkadaşlar merhaba bağlantılarımı yaptım öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Fakat wlan bağlantımı yapamadım buda download hızımda bir düşmeye neden oldu. Testlerde normal çıkıyor ama indidirken çok yavaş indiriyor. Başka ayarmı yapmam lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yardımcı olabilicek yok mu
Hocam merhaba bende dsl türü yazmıyor. Ordan modumu vdsl2 ye alsam sorunum çözülecek gibi görünüyor.
Hocam merhaba. Sorunu çözebildin mi
_____________________________ Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt