Şimdi Ara

Airties Rt-211 modemi access point yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde bir adet airties rt-211 kablosuz modem bulunuyor. Bunu access point olarak kullanmak istiyorum. Kablolu modemden interneti alacak ve kablosuz olarak dağıtımı yapacak, başarmak istediğim bu. Kablolu modem çok uzakta kalıyor.

Yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. Başarabilirsek kendisine bi hediyem olacak.

Bu işleri pek bilmiyorum ama yönlendirilirsem yapabileceğime inanıyorum.

Şimdiden tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Merhaba arkadaşlar, elimde bir adet airties rt-211 kablosuz modem bulunuyor. Bunu access point olarak kullanmak istiyorum. Kablolu modemden interneti alacak ve kablosuz olarak dağıtımı yapacak, başarmak istediğim bu. Kablolu modem çok uzakta kalıyor.

Yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. Başarabilirsek kendisine bi hediyem olacak.

Bu işleri pek bilmiyorum ama yönlendirilirsem yapabileceğime inanıyorum.

Şimdiden tşkler..

sağol hocam hediye sende kalsın yeterki işin görülsün..konuya gelirsek
    rt-211 in ip adresini kablolu modemle aynı ip grubuna al ve rt-211 modemdende dhcp serverı kapat ..Kablosuz ayarlarını düzenledinmi tamamdır...eğer bir sorun çıkarsa pm atabilirsin...ayarları yapamassanda teamwear ile halledebiliriz..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 9 Mayıs 2012; 9:01:32 >

• merhaba arkadaşlar,bende airties 211 modemimi kablosuz internet alıp kablolu kullanabilirmiyim acaba,böyle bir imkanım olabilirmi
  • hocam ben yöntemi tam olarak anlamadım nasıl yani aynı ip grubuna alalım? vdsl modemimin wifi si sıkıntılı, modemi servise vermek de işime gelmiyor şu an, tatile kadar idare etmesi lazım, biraz daha açar mısınız ayarı?
  • Ayarlarina bakip dhcp ile ilgili ayari kapali yaptim su an sorunsuz kullaniyorum.. Her dakika kopan wifi modemimden gina gelmisti.. Eski modemime baglantiyi yaptim dunya varmis diyorum ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablusuz acess point yapmak mümkünmü
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    merhabalar, bende de rt 211 var. Kablo modeme geçince bir kenarda kaldı. Şimdi onu içerde kablolu kablosuz acces point olarak kullanmak istiyorum.

yapacağım işlemler, modemi kablo modeme eternetle bağlayıp kablo modemin ip'sini vermeke ve dhcp serveri kapayıp başka bir kablosuz ağ adı vermek değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.