Şimdi Ara

Airties RT-206v4 port aktif olmuyor. Videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=hoxfnJVEaY8
    Arkadaşlar ne yaptıysam port open yazısını göremedim. video kalitesi düşük ama yine de anlaşılır. Bu port açmayı anlayan çözebilen var mı. yardım edebilirmi ?

Ayrıca güvenlik duvarı firewall kapalı açık ikisinide denedim olmadı sabit ip aldım olmadı. windows güvenlik duvarında port açtım olmadı emule ile açtım olmadı. daha ne yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: uaaykut1077

http://www.youtube.com/watch?v=hoxfnJVEaY8
    Arkadaşlar ne yaptıysam port open yazısını göremedim. video kalitesi düşük ama yine de anlaşılır. Bu port açmayı anlayan çözebilen var mı. yardım edebilirmi ?

Ayrıca güvenlik duvarı firewall kapalı açık ikisinide denedim olmadı sabit ip aldım olmadı. windows güvenlik duvarında port açtım olmadı emule ile açtım olmadı. daha ne yapayım

modemi resetleyip tekrardan dene port yonlendirme yaptıktan sonra ayrıca modemi kapatip yeniden ac, eger sıkıntı devam ediyorsa son bir işlem daha var bana ulasırsın.

• cok saol ama hepsini denedim yine olmuyor.
  • modemi resetlememissin birde hangi ip ye açtığın belli değil tcp ye açman yeterli udp yi isaretleme
  • hocam saol ama sabit ip de aldım dedim. sadece tcp actım sadece udp actım resette attım bu video sadece bi örnek.
  • ccnablade kullanıcısına yanıt
    olmuyor usta o son işlemi deneyelim
  • cmd ekranını ac oraya ip config yaz enter bas bu çıkacak burdada ipv4 olan ip adresine port açacaksın

IPv4 Adresi. . . . . . . . . . . : 192.168.1.34
    Alt Ağ Maskesi. . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . : 192.168.1.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    videodaki 192.168.1.220 zaten sabit ip'im yani onuda denedim.
     Airties RT-206v4 port aktif olmuyor. Videolu
  • team viever varsa acarız....SEN modemin güvenlik duvarini kapadınmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 7 Eylül 2013; 2:02:39 >
  • uaaykut1077 U kullanıcısına yanıt
    1- Modem ayarlarındaki "Virtual Server" kısmından port açabilirsin. Modemden modeme fark edebilir. Ama kısım aynıdır "Virtual Server"
    2- Son olarak da modem ayarlarındaki "Universal Plug and Play (UPnP)" kısmını da "Enable" deyip "Save Settings" yapıp çıkarsın.
    3- Kesinlikle modem içerisindeki yapacağın değişiklikleri onaylamalısın. Aksi takdirde modem eski ayarları ile karşına tekrar çıkar ve yaptığın hiçbir işlem gerçekleşmemiş olur.
     Airties RT-206v4 port aktif olmuyor. Videolu Airties RT-206v4 port aktif olmuyor. Videolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.