Şimdi Ara

airties rt 205 sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm... bende pirelli modem var superonline alınca vermişlerdi 2 sene önce ama şu sıralar sorun çıkarıyor kendi kendine reset atıyor..

bende teyzemin kullanmadığı airties rt 205 modemini aldım fakat ayarını yapamadım modemde adsl yazan yerer adsl hattı girmiyor lan kablosu olduğu için

bende mecburen lan yerine takıyorum fakat 192.168.2.1 den ayar yapınca bağlantı gelmiyor yada ben ayarını yapamadım

kullanıcı adı şifresini aynı pirellideki gibi yazıyorum orn: 12131231@fiber şifre:213123123 gibi

ama bi türlü bağlantı gelmiyor lütfen yardım edin...

ayrıca bu airties modem çalışsa evimdeki 5 pc yi internete sokabilir mi pirelli de olduğu gibi

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Siz fiber internet hattına ADSL modem bağlamaya mı çalışıyorsunuz? Öyle ise çalışmaz hiç denemeyin.

evet fiber hattı airties rt 205 e denedim fakat olmuyormuş artık yeniden aynı pirelli modemden alıcam
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.