Şimdi Ara

AirTies RT-205 kablosuz modem BAĞLANAMIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar airties yardım destek hattını da aradım sorun cözülemedi.. tüm kablo ayarları yapılı ve tüm ışıklar yanıyor..

yerel ağ bağlantısını etkinleştiriyorum

airties hizmet programını açıyorum

4 ayrı şeye tik atıyor hepsine okey diyor buraya kadar sorun yok...

sonra bi hata veriyor AIRTIES programı: hattınızda kablolu ya da kablosuz ağ bağlantısı bulunamadı.(tabi bu sırada Yerel Ağ bağlantımda bi yazı beliriyor '' SINIRLI BAĞLANTI YA DA BAĞLANTI YOK''

neyse sonuç olarak tüm ayarlar yapılı olmasına ragmen baglanamıyorum. Explorerı açıp 192.168.2.1/ yazdım ama orası da açılmadı. NE YAPACAGIM BİLMİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40312742C -- 8 Aralık 2007; 3:39:45 >

• aynı sorun bende de var modeme bağlanamıyorum. sınırlı bağlantı yazıyor ama modeme giriş yapamıyorum.
  • Sınırlı baglanti hatasinda sorun ya modem ya eth kartdan dir farkli pcde deneyin modemse servise eth kartı ıse dirver kaldir yukle yapın.
  • sorunu çözdüm. sistem geri yükleme yapıtım düzeldi bi sorun kalmadı. 2 gündür bağlanamıyodum modeme ve internete. 2 gün önce de windows güncelleme yapmış. ben de güncelleme öncesine döndüm.

sistemim vista home premium
  • Windows ve vista da tanımlamayan ag demesi gerek sinirli erisim yazarsa dogrudur. Guncellemeden dolayi sıkıntıyı yasarsınız Win7 de basima gelmisti. Sizinki gibi en son geri yukleme ile cozmustum sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.