Şimdi Ara

AirTies RT-204 ü at çöpe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Evimde zyxel ve airties RT-103 kablolu modemim var. Geçenlerde laptop aldım. Dedik kablosuz girelim nete. Gittik AirTies RT-204 aldık. bu ne dandık bı modem boyle... ıkı gunde bır dsl lambası yanıp sonuyor nete gıremıyorum. kablousuz modemım hata verınce cıkartıp dıger kablolu modemlerımı taktıgımda çatır çatır gırıyorum nete. bu neden olabılır yada ne yapmak lazım? aırtıesın cagrı merkezını aradım. yok portları degıstırmek lazım yok bılmem ne... kısa yolu yok mu bunun?

• bndede var bu modemden daha yeni ilk günlerde iyiydi sonra kendiliğinden kopmaya başladı 3 dk br kopuyo ve algılamıyo pc ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PnrGkce

bndede var bu modemden daha yeni ilk günlerde iyiydi sonra kendiliğinden kopmaya başladı 3 dk br kopuyo ve algılamıyo pc ne yapmam gerekiyor

aırtıes yardım merkezını aradım. Durumu anlattım dedıler kı ttnet mı kullanıyorsunuz? '' ewet dedım'' ttnette bu problemlerle cok karsılasıyoruz. turk telekoma basvurun portunuzu bır kac kere degıstırın. cevabı duyunca adamın yuzune kapatım :) dıger modemler calısıo kablosuz modem calısmıo. senın durumuna gelınce.. walla benım kı teklemeye baslayınca kablolu modmeı takıom uc bes gun kenarda duruo sonra tekrar takıyorum kendıne gelmıs vazıyette calısıo.. anlıyacagın bes para etmes
  • Yolla garantiye hic ugrasma,bence modemde bozukluk var.
  • Katılıyorum bende smile adsl den istedim rt 204 gönderdiler

İlk günlerde sınırlı bağlantı hatası alıyordum sonra access point olarak kullanayım dedim tüm modları kapadım güm modem daha açılmadı yolladım mecidiyeköye

Bakalım ne yapacaklar
  • 2 gün önce aldım aldığıma pişman oldum..Sürekli internet kesilmeleri,tarayıcı kitlenmeleri,leş gibi internet
  • Modemde sorun olsa ya bağlanır ya hiç bağlanmaz, arada bir gidip gelme sorunu telekomun altyapısındanki dandiklikten kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sürekli kopmaları bizde yaşıyoruz evimizde. 1 yıldır kullanıyorum 1 yıldır sorunu yaşıyorum. ama nedense garantiye göndermeye üşendim. Smile ADSL'i aradım onlarda bir şey yapamadılar 4 mb olan internetimi 2 mb'e düşürdüler. Farkedince aradım kızdım sonra eski haline geldi. Ama şimdi internet bağlantısı kopuyor bir bakıyorum 1mb olmuş sürekli olmaya başladı artık çileden çıldıracak duruma geliyorum bazen.
  • 2007 den beri rt 211 kullanıyorum. önce adsl kullandım. şimdi acces point olarak kullanıyorum. bağlantıda bi sıkıntı yok. nazar değmesin
  • iki senedir falan iyi calisiyordu da artik RT 204 umun omru bitti bende cope atacam heralde. kopup duruyor internet. gene baglaniyor 10 saniyeye ama ne fayda. bide su port mort nasil yapilir deneyeyim yazsaydiniz keske..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.