Şimdi Ara

Airties Kablous Modem 1'i 40 TL Diğeri 30 TL | ACİL SATILIK | SIFIR GİBİ | HIZLI MODEMLER|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ürünler ofis ürünüdür.faturalı yoktur.diğer ekipman tamdır.

Çift antenli olan 40 tl

Diğeri ise 30 tl

ciddi alıcalr pm lütfen.

http://www.sanalpazar.com/Airties-6271-Adsl2-Voip-Gateway-Airties-Waw-140-__isp11370976
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jsmael

Merhaba arkadaşlar ürünler ofis ürünüdür.faturalı yoktur.diğer ekipman tamdır.

Çift antenli olan 40 tl

Diğeri ise 30 tl

ciddi alıcalr pm lütfen.

http://www.sanalpazar.com/Airties-6271-Adsl2-Voip-Gateway-Airties-Waw-140-__isp11370976

tarafımdan airties 6271 kablosuz modem 11.10.2013 tarihinde alınmıştır. kargo yapılması bekleniyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 12 Ekim 2013; 14:37:52 >

• modem ilan başlığında bahsedildiği gibi değil.

sıfır gibi denilen modemin sıfırla uzaktan yakından alakası yoktur.
  • almış olduğum modem kozmetik açıdan bitik çıktı satıcı sıfır ayarında diye ilan açmış nasıl sıfır oluyorsa anlayamadım.
    sanalpazar ilanında ücretsiz kargo demesine rağmen kargo parasını bana ödetti.
    modemi iade etmek istiyorum dediğimde kargo parası ödeyemem dedi.

böyle satıcıları farumdan süresiz uzaklaştırmak lazım.
    en geç pazartesiye kadar bekelyeceğim ve pazartesi günü bu kişi adına sorunlu alışveriş bildiriminde bulunacağım ve konusunu açacağım.
    o istediği kadar bana cevap vermesin.

burdan forum yöneticilerinide konu hakkında bilgilendirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 25 Ekim 2013; 10:59:53 >
  • Bu şahıstan sakın alışveriş yapmayın. O kadar söylüyorum. Ne saygı var ne de ilgi. Birşey alırsınız onun hakkında bişey sorarsanız cevabını 16 gün sonra alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol koçum bilgilendirme için
  • bilgilendirme sana değildi KOÇUM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam hocam bu durumda sanalpazarı bılgılendırın,ayrıca sorunlu alısverıse de konu acın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.