Bildirim
Airties Air 4340 önerirmisiniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aktug82
50 metre mesafedeki bir modemden kablosuz internet almak istiyorum. Airties Air 4340 150Mbps Kablosuz 4 Port Router ile modem arasında kablo olmayacak şekilde kullanılabilirmi ve 50 metre mesafeden algılarmı?
Birebir gorus varsa client olarak baglanirsin universal repeater yapacaksan randimanli olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karşı evden çekeceğim o yüzden kablo kullanmak istemiyorum. Direk kablosuz bağlantı sağlayabilecek daha güçlü bir cihaz öneriniz varmıdır acaba? -
quote:
Karşı evden çekeceğim o yüzden kablo kullanmak istemiyorum. Direk kablosuz bağlantı sağlayabilecek daha güçlü bir cihaz öneriniz varmıdır acaba?
Airtiesi almadiysaniz tp link 5110g tavsiye ederim modeme daha guclu nir cihazla baglanmis olursunuz
Dediğiniz üründen piyasada yok, birde modemim airties olduğu için başka bir ürün alırsam uyum sorunu olmaz herhalde ve alacağım universal repeater özellikli access pointin antenini değiştirerek çekim alanını arttıramazmıyız? -
quote:
Dediğiniz üründen piyasada yok, birde modemim airties olduğu için başka bir ürün alırsam uyum sorunu olmaz herhalde ve alacağım universal repeater özellikli access pointin antenini değiştirerek çekim alanını arttıramazmıyız?
Universal repater modu baslibasina bir sorun antenle falan alakasi yok hizi yari yariya dusurmesi client cihazlara ip verememesi v.s
Ayrica universal repeaterde veya client kurulumda modemin veya tekrar yapacak cihazin onemi yoktur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 17 Mart 2014; 16:02:24 >
Kablosuz bir sinyali kablosuz olarak başka bir cihaz aktarımda hız düşmesi kaçınılmaz olacaktır. Bu kablosuz aktarımın doğasında var. Kullanıldığı ortamdan ortama değişse de 50 mt mesafede normalde herhangi bir problem olmaması gerek, anten değiştirmeden kullanmanız gerek.
http://www.hepsiburada.com/liste/airties-air-4340-150mbps-kablosuz-4-port-router/productDetails.aspx?productId=bd101022&categoryId=60001272&SKU=BD101022
-
Fiyatı çok düşmüş bu üründen hemen sipariş veriyorum. Bir deneyeceğim bakalım inşallah işimi görür. -
Ürünü sipariş ettim 2 gün içerisinde elimde olur herhalde..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X