Şimdi Ara

Airties 5341 router olarak kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bimeksten airties 5341 aldım. Evin 8 kat aşağısından ethernet kablosu geliyor. Evde tablette aldığım modeme internet kullanmak istiyorum. Etherneti modeme taktım şifresini falan ayarladım ama bi türlü çalışmıyor. Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 1 Ocak 2014; 15:37:15 >

• Değerli Müşterimiz,

Ethernet kablosu başka bir modeme bağlı ise ve bağlı olan cihaz IP dağıtıyor ise aşağıda paylaştığım dökümnanı inceleyiniz.

http://www.airties.com/_supportdocs/2/105/2_105_20120102215732.pdf

Saygılarımızla,
    AirTies Teknik Destek Ekibi
  • Müşteri hizmetlerini aramıştım telefondan yapamayınca sizin pdfden farklı bir pdf yollamışlardı. O işe yaramadı cihazı bugün iade edecekken sizin mesajınızı gördüm. Sizin gönderdiğiniz pdfdeki yönergeleri yaptım ve artık tabletimden internete girebiliyorum. Başkalarına yardımcı olur diye yaptığım kişiye göre değişebilen ayarları yazıyorum;

Kablosuz Ayarlarında Kanal 11 seçtim.
    IP Numaramı 192.168.2.254 yaptım.
    Eve gelen ethernet kablosunu 1. Porta bağladım.
    Kablosuz güvenlik ayarında WPA/WPA2 yi seçtim

Kullandığım ana modem: Airties RT-204

Son olarak müşteri hizmetleri bu konuda işimi görmese de başka bir sorun çıktığında her zaman ulaşabileceğimi artık biliyorum çünkü Pazar günü saat 8 de aramıştım. Ayrıca bana forumdan da ulaşmanız ve çözümünüzün işe yaraması beni çok memnun etti. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 1 Ocak 2014; 15:39:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.